«Οι Χιτ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μίχαλιουκ»

«Οι Χιτ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μίχαλιουκ»
Photo Credits: INTIME

Περαιτέρω «εξήγηση» στην διστακτικότητα του Σβι Μίχαλιουκ να περάσει τον Ατλαντικό δίνει Αμερικανός αναλυτής που κάνει λόγο για ενδιαφέρον των Μαιάμι Χιτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η υπόθεση Μίχαλιουκ έχει απασχολήσει έντονα και απασχολεί τον Παναθηναϊκό, με τις δύο πλευρές να διατηρούν επαφές σε καλό επίπεδο και τους «πράσινους» να κατανοούν την προτεραιότητα που έχει θέσει ο Ουκρανός για το ΝΒΑ, θέλοντας να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να συνεχίσει στην κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Σε αυτό το πλαίσιο έρχεται η αναφορά του Γκρεγκ Σιλβάντερ, ειδικού αναλυτή στο ΝΒΑ και δη των Μαϊάμι Χιτ, που σημειώνει το ενδιαφέρον της ομάδας από τη Φλόριντα για τον Μίχαλιουκ.

Ως γνωστόν, οι Χιτ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος αποτελεί το… σίριαλ του καλοκαιριού, με τους Μπλέιζερς όμως να μην μπαίνουν έως τώρα ουσιαστικά στις συζητήσεις για την μεγάλη ανταλλαγή. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό πάντως, τότε είναι πιθανό οι Χιτ να προχωρήσουν σε κινήσεις αποφόρτισης του ρόστερ και του μπάτζετ τους για να δημιουργηθεί χώρος στο salary cap.

Έτσι, στη λίστα των πιθανών αποχωρήσεων για το Μαϊάμι, κατά τον Σιλβάντερ,  έχουν μπει οι Ντάνκαν Ρόμπινσον,Τάιλερ Χίρο, Μαξ Στρους, με τoν Σβι Μίχαλιουκ να ονομάζεται ως υποψήφιος για να πάρει μία θέση στην περιφέρεια των Χιτ.

«Οι Μαϊάμι Χιτ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να υπογράψουν τον ουκρανό σουτέρ Σβιάτοσλαβ Μίχαλιουκ» σημειώνει μεταξύ άλλων η ανάρτηση του Αμερικανού αναλυτή.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X