MundoBasket 2023: Συναγερμός στις 4 το πρωί στην Οκινάουα λόγω πυραύλου που εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα

MundoBasket 2023: Συναγερμός στις 4 το πρωί στην Οκινάουα λόγω πυραύλου που εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα
Photo Credits: INTIME

Η προσπάθεια της Βόρειας Κορέας να εκτοξεύσει πύραυλο σε μία προσπάθεια να θέσει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βόρεια Κορέα προσπάθησε να εκτοξεύσει πύραυλο ώστε να θέσει σε τροχιά στρατιωτικό δορυφόρο μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια τον περασμένο Μάιο. Αυτό όμως είχε ως αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα στην Οκινάουα, που φιλοξενεί δύο ομίλους του MundoBasket 2023 (τον 5ο και τον 6ο όμιλο).

Όπως έγινε γνωστό, στις 4 τα ξημερώματα σήμανε συναγερμός στην Οκινάουα, με τις αρχές να ζητούν από τον κόσμο να πάνε σε καταφύγια για λόγους ασφαλείας υπό την απειλή πυραύλου από την Βόρεια Κορέα. Όπως γίνεται σαφές, αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστες τις αποστολές των ομάδων που βρίσκονται στην πόλη για το MundoBasket.

Ο λόγος για τις αποστολές της Γερμανίας, της Φινλανδίας, της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, της Σλοβενίας, του Πράσινου Ακρωτηριού, της Γεωργίας και της Βενεζουέλας, που ειδοποιήθηκαν – όπως και όλοι όσοι βρίσκονται στην Οκινάουα – με αποτέλεσμα να υπάρξει προσωρινά αναστάτωση.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X