ΑΕΚ: Χωρίς Πόνσε και Ρότα κόντρα στον Πανσερραϊκό λόγω τιμωρίας

Ζήκος για ΑΕΚ: «Εγώ πάντως κάπως έτσι τη βλέπω τη πρόκριση» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Έκι Πόνσε κουβαλάει τιμωρία από το ισπανικό πρωτάθλημα και δε θα είναι διαθέσιμος για τον Ματίας Αλμέιδα στο ματς του Σαββάτου (26/8) με τον Πανσερραϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έκι Πόνσε έκανε ντεμπούτο το βράδυ της Τρίτης (22/8) κόντρα στην Αντβέρπ αναγκαστικά, λόγω του τραυματισμού του Λιβάι Γκαρσία.

Ο Αργεντινός φορ αναμένεται να αποτελέσει υπερ-όπλο της φετινής ΑΕΚ, καθώς έχουμε δει και στο παρελθόν αλλά και από την καριέρα του στο εξωτερικό τη δεινότητά του στο σκοράρισμα. Στον πρώτο το επίσημο αγώνα στη δεύτερη θητεία του με τα κιτρινόμαυρα είχε καλή απόδοση όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, παρόλο που ήρθε κοντά σε δυο περιπτώσεις.

Το εγχώριο ντεμπούτο του θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, καθώς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (26/8) θα βρίσκεται εκτός αποστολής. Ο λόγος είναι ότι ο σέντερ φορ της Ένωσης είχε αποβληθεί σε ματς Κυπέλλου στην Ισπανία με την Έλτσε κόντρα στη Θέουτα και έτσι ο Ματίας Αλμέιδα δε μπορεί να βασιστεί πάνω του για την πρεμιέρα της ΑΕΚ στη φετινή Super League.

Στην Ισπανία μπορεί ένας παίκτης να μην εκτίσει σε ματς πρωταθλήματος αν δεχθεί κόκκινη κάρτα σε αγώνα Κυπέλλου, έτσι η τιμωρία του έμεινε και θα την εκτίσει στην ΑΕΚ στο ματς με τον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά στον Ρότα, η τιμωρία του είναι γνωστή, καθώς ο Έλληνας δεξιός μπακ της ΑΕΚ είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με την κατάσταση του Λιβάι Γκαρσία να παραμένει άγνωστη, αυτό σημαίνει ότι ο τεχικός της ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή του για τον Πανσερραϊκό μόνο τον Τομ Φαν Βέερτ και τον Ζίνι, τον οποίο βέβαια είδαμε στην προετοιμασία να χρησιμοποιείται και στα αριστερά.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X