Ολυμπιακός: Το ψάχνει για Γιόβετιτς και Γιόβιτς

Ολυμπιακός: Το ψάχνει για Γιόβετιτς και Γιόβιτς
Photo Credits: INTIME

Ακόμα δύο περιπτώσεις για την γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, ο οποίος εμφανίζεται να ψάχνεται τόσο για τον Στέφαν Γιόβετιτς, όσο και για τον Λούκα Γιόβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ερυθρόλευκοι ψάχνονται για έναν ακόμα παίκτη που θα πλαισιώσει τους Ελ Αραμπί και Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσής τους και δύο νέα ονόματα που φέρεται να απασχολούν είναι των Στέφαν Γιόβετιτς και Λούκα Γιόβιτς.

Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ο 33χρονος διεθνής Μαυροβούνιος περιφερειακός επιθετικός, έχει ένα σπουδαίο βιογραφικό, αγωνιζόμενος σε Μονακό, Ίντερ, Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Φιορεντίνα, η οποία τον είχε πουλήσει στους “Πολίτες” πριν μία δεκαετία έναντι 26 εκατ. ευρώ. Την περασμένη σεζόν μέτρησε στη Γερμανία 18 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ.

O Γιόβιτς ανήκει στην Φιορεντίνα, με την οποία δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα, εξ ου και η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη. Επίσης με σπουδαίες παραστάσεις ο 25χρονος Σέρβος στράικερ, έχοντας αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα. Η “βασίλισσα” μάλιστα είχε βγάλει από τα ταμεία της 63 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Άιντραχτ πριν μία τετραετία. Πέρυσι μέτρησε συνολικά 50 συμμετοχές με 13 γκολ και 5 ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X