Forza ΑΕΚάρα για μεγάλο ταμείο και στο Βέλγιο!

Forza ΑΕΚάρα για μεγάλο ταμείο και στο Βέλγιο!

Forza ΑΕΚάρα για την πρόκριση και απέναντι στην Αντβέρπ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άπαντες στην «Ένωση», μετά την επική πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μοιάζουν αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους ομίλους του Champions League.

Οι νταμπλούχοι απέδειξαν με τους Κροάτες ότι διαθέτουν όχι μόνο ομάδα με όλη της σημασία της λέξης, αλλά έχουν ψυχή και καρδιά. Η επική πρόκριση απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφιερώθηκε δικαίως στον Μιχάλη Κατσούρη και άπαντες θέλουν να δώσουν και συνέχεια
μέσα στην Αμβέρσα.

Ένα «αγκάθι» που ψάχνει λύση το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες είναι το γεγονός ότι και στα δύο παιχνίδια η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ με τους Κροάτες. Ο προπονητής έκανε τα ανάλογα «φροντιστήρια». Μέσα στο Βέλγιο και με δεδομένο ότι υπάρχει και η κούραση θα παίξει από την εκκίνηση πιο σφικτά. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.20!

Επιθετικά η ΑΕΚ διαθέτει απαράμιλλή ποιότητα, ενώ οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι φέτος στη διάρκεια της προετοιμασίας αντιμετώπισε την Αντβέρπ και την φιλοδώρησε με τρία γκολ (νίκη 3-0).
Οι Λιβάι Γκαρσία και Στίβεν Τσούμπερ μαζί με τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Σέρχιο Αραούχο συνθέτουν μια τετράδα ποδοσφαιριστών που θα δημιουργήσει προβλήματα στους Βέλγους. Ο Αραούχο ενδέχεται να έρθει εκ νέου από τον πάγκο, όμως η ψυχολογία του μετά το γκολ που
πέτυχε με τους Κροάτες βρίσκεται στα ουράνια. Anytime σκόρερ Αραούχο στο Βελγιο σε απόδοση 3.75!

Το διακύβευμα και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλο, όμως τα πάντα θα κριθούν την ερχόμενη βδομάδα στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» για να σταματήσει τον ρυθμό που θα προσπαθήσει να επιβάλει η Αντβέρπ μέσα στην έδρα της αναμένεται να επιστρατεύσει και το σκληρό μέσα σε λογικά πλαίσια παιχνίδι. Ήταν κάτι που έκανε και μέσα στο Ζάγκρεμπ με αποτέλεσμα να δει περισσότερες κίτρινες κάρτες. Απόδοση 2.01 η «Ένωση» να κιτρινιστεί περισσότερο από την Αντβέρπ.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του μεγάλου αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777
| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X