ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ

ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έκανε την πρώτη της προπόνηση σήμερα με πολλές απουσίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε σήμερα (21/08) το Βόλεϊ Γυναικών της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυρες» ξεκινούν με υψηλές φιλοδοξίες τη νέα σεζόν, καθώς στόχος είναι η κορυφή στην Ελλάδα, αλλά και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας «Απόστολος Κόντος» βρέθηκαν κανονικά οι εξής αθλήτριες: Ξηντάρα, Κοσμά, Γιώτα, Τσιτσιπλάμη, Γρυλλάκη, Καραγιάννη, Καλντερόν και Μπλάνκο.

Απούσες ήταν οι διεθνείς: Κωνσταντινίδου, Καλαντάτζε, Ξανθοπούλου, Στράντζαλη, Νικόλοβα και Πάσκοβα. Απουσίαζε επίσης, και ο προπονητής μας, Γιουνούς Οτσάλ, καθώς είναι ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός και βρίσκεται στη Γερμανία με την Εθνική μας.

Παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο Γενικός Αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Ηλίας Χατσίκας και ο Team Manager του Βόλεϊ Γυναικών, Νίκος Παναγιωτίδης. Χρέη προπονητή ανέλαβε ο συνεργάτης του Γιουνούς Οτσάλ, Χάρης Σκουτελάκος.

ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ ΑΕΚ: Πρώτη με απουσίες για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X