Ο Κούγιας προσπαθεί να... χωνέψει την ήττα με την παράσταση της ΑΕΚ και «απειλεί»

Ο Κούγιας προσπαθεί να... χωνέψει την ήττα με την παράσταση της ΑΕΚ και «απειλεί»
Photo Credits: INTIME

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ εξαπολύοντας απειλές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ κατά των 105 προφυλακισθέντων για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο γνωστός ποινικολόγος τονίζει πως η συγκεκριμένη είδηση είναι ψευδής και αναφέρει ότι όσοι διέδωσαν τη συγκεκριμένη φήμη θα… καταπιούν τη γλώσσα τους.

Η ανακοίνωση του Κούγια

«Κάποια δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν, γιατί δήθεν έγινε δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ για όλα τα κακουργήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι 105 προσωρινά κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο εντολέας μου Ι.Τ.

Η διαδοθείσα είδηση είναι εντελώς ψευδής και τις επόμενες ημέρες τόσο αυτά τα σκουπίδια, όσο και αυτοί που από το περιβάλλον της τους έπεισαν να διαδώσουν αυτή την ψευδή είδηση, θα καταπιούν τη γλώσσα τους από την επίσημη απάντηση της Δικαιοσύνης.

Βεβαίως καμία σημασία δεν έχει γι’ αυτούς το τι θα πει η Δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για σκουπίδια χωρίς κανένα σύστημα αξιών και αίσθηση ντροπής».
Πηγή: thestandard.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X