Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Στόουνς θα είναι νοκ άουτ και για τις επόμενες εβδομάδες

Ο Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε ότι ο Στόουνς θα είναι νοκ άουτ και για τις επόμενες εβδομάδες

Ο Τζον Στόουνς θα μείνει εκτός δράσης μέχρι και μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων λόγω τραυματισμού, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως εκ τούτου είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Στόουνς τόσο στο παιχνίδια των προκριματικών του Euro της Αγγλίας με την Ουκρανία, όσο και στο φιλικό με τη Σκωτία τον επόμενο μήνα.

Ο 29χρονος αμυντικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και δεν έχει αγωνιστεί στις νίκες επί των Μπέρνλι, Σεβίλλης και Νιούκαστλ.

Η επόμενη διεθνής διακοπή είναι από τις 4 έως τις 12 Σεπτεμβρίου και ο Στόουνς πρόκειται να χάσει τους αγώνες με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Φούλαμ που είναι προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή (27/8) και τις 2 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα.

Ο Γκουαρδιόλα έχει και τον «πονοκέφαλο» του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που θα μένει εκτός δράσης για τουλάχιστον τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του στον μηριαίο κατά τη διάρκεια της νίκης (3-0) επί της Μπέρνλι στην πρεμιέρα της Premier League.

Ο Ισπανός είπε ότι χρειάζεται την υπόλοιπη ομάδα να ανεβάσει απόδοση και να καλύψει τα κενά των τραυματιών.

«Θα χρειαστούμε τους πάντες για αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Ο Στόουνς δεν θα είναι έτοιμος παρά μόνο μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων» είπε στους δημοσιογράφους.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X