Άιντραχτ: Αρνήθηκε πρόταση της Παρί για Κόλο Μουανί

Άιντραχτ: Αρνήθηκε πρόταση της Παρί για Κόλο Μουανί
Photo Credits: INTIME

Η Παρί Σεν Ζερμέν είδε τΑρνητική ήταν η απάντηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Ραντάλ Κόλο Μουανί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρνητική ήταν η απάντηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Παρί Σεν Ζερμέν στην πρώτη της πρόταση για την απόκτηση του Ραντάλ Κόλο Μουανί.

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo, η πρόσφορα των «Les Parisiens» ξεπέρασε τα 65 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν ήταν ικανή προκειμένου να πείσει τη γερμανική ομάδα να παραχωρήσει τον βασικό επιθετικό της.

Όπως επίσης ανέφερε το γαλλικό μέσο, οι πρωταθλητές Γαλλίας και ο 24χρονος φορ έχουν έρθει σε συμφωνία, ωστόσο ο σύλλογος της Bundesliga αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό της τάξης των 80-90 εκατ. ευρώ ώστε να δεχτεί να τον αποδεσμεύσει.

Το «μπαμ» που έκανε ο Ραντάλ Κόλο Μουανί ήταν από τα μεγαλύτερα της σεζόν 2022-23. Μπορεί πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου να τον θυμούνται περισσότερο για την τεράστια χαμένη ευκαιρία του στην παράταση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ωστόσο δεν χωρά αμφιβολία ότι έκανε μία εξαιρετική χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέγραψε 23 γκολ και 17 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X