«Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν»: Πανό μόνο για τον Μιχάλη στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ με υβριστικά συνθήματα για Θύρα 13 και Αστυνομία!
Photo Credits: INTIME

Πολύ διαφορετικό το σημερινό πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στην Νέα Φιλαδέλφεια και η «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» είναι ασφυκτικά γεμάτη για το πρώτη της ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι που γίνεται στη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είναι πολύ διαφορετικό.

Δεν υπάρχουν τα… παραδοσιακά αμέτρητα πανό μπροστά από την κερκίδα. Αντιθέτως, μόνο τρια πανό είναι κρεμασμένα μπροστά από την Original 21. Η φωτογραφία του Μιχάλη Κατσούρη σε τεράστιο μέγεθος, το πανό της Ελευσίνας με το οποίο είχε φωτογραφηθεί και ο ίδιος και ακόμα ένα πανό που γράφει σε λευκό φόντο «Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν Μιχάλη».

Δείτε:

«Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν»: Πανό μόνο για τον Μιχάλη στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ! «Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν»: Πανό μόνο για τον Μιχάλη στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ! «Μακάρι και οι άλλοι να σου έμοιαζαν»: Πανό μόνο για τον Μιχάλη στο πέταλο των οργανωμένων της ΑΕΚ!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X