«Ξεμπούκωσε» με τριάρα η ΑΕΚ

«Ξεμπούκωσε» με τριάρα η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

anakoglou1Το ζητούμενο για την ΑΕΚ δεν είναι μόνο οι νίκες, αλλά και οι καλές εμφανίσεις που έψαχνε εδώ και καιρό η ομάδα. Απέναντι στον Περαμαϊκό, η Ενωση επέστρεψε στις άνετες νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε ό,τι ήθελε την ομάδα του Περάματος και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει νίκη ακόμα και με διψήφιο αριθμό τερμάτων. Το πιο σημαντικό είναι πως ικανοποίησε τον κόσμο της, που έδωσε και πάλι βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ για παιχνίδι της ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά, το ξεκίνημα της αναμέτρησης έδειξε πρόθεση της ΑΕΚ να «καθαρίσει» από νωρίς το παιχνίδι. Η κεφαλιά του Σταθάκη μόλις στο 2’ (η μπάλα «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι και πέρασε άουτ), η πίεση προς την εστία του Περαμαϊκού. Ο Ανάκογλου ξεκίνησε φουριόζος και μοίραζε το παιχνίδι, αλλά έλειπε η τελική προσπάθεια. Γι’ αυτό και με εξαίρεση ένα δυνατό σουτ του Ρόβα (στο 9’), η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κάνει τελικές προσπάθειες.

Βέβαια, ρόλο έπαιξαν και δύο σημαντικά ζητήματα: η αντικατάσταση του Σταθάκη και η μεταφορά του Γεωργέα ως στόπερ, ειδικά από τη στιγμή που ο Αργυρίου δεν μπορούσε να βοηθά από τη δεξιά πλευρά. Και βέβαια, ο αξιόμαχος Περαμαϊκός. Μια ομάδα καλά στημένη στο γήπεδο, με σωστή αμυντική λειτουργία και καλό τρόπο ανάπτυξης. Το αυτογκόλ του Μώτου, σε φάση που ο Μπρέσεβιτς πίεσε πολύ την άμυνα των φιλοξενούμενων, έδωσε τη λύση για την ΑΕΚ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Δέλλας έριξε στο ματς τον Ντακόλ αντικαθιστώντας τον Αργυρίου και κάνοντας πιο επιθετικό το σχήμα (με τον Ρόβα στόπερ και τον Γεωργέα μπακ). Η λύση προέκυψε άμεσα με τον Ανάκογλου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το γύρισμα του Πλατέλλα και νίκησε τον Μώτο. Από εκεί και μετά, η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική και έκανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη. Ο Περαμαϊκός είχε καταρρεύσει και δεν μπορούσε να αντισταθεί στις «κιτρινόμαυρες» ορέξεις.

Ο Μπρέσεβιτς έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες, Ανάκογλου και Πλατέλλας έκαναν το κάτι παραπάνω, αλλά το τρίτο γκολ ήρθε από τον Αλεσάντρε Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος με ωραίο πλασέ πέτυχε το 3-0 στο 68’. Στα τελευταία 15’ ο Δέλλας έριξε στο παιχνίδι και τον Τσεβά παίζοντας πλέον με τρεις φορ, σε μια ξεκάθαρη πρόθεση να πετύχει και άλλα γκολ.

Δείτε πως μετέφερε ζωντανά την αναμέτρηση το enwsi.gr, πατώντας εδώ

ΑΕΚ (Τ. Δέλλας, 4-2-3-1): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Τσιρίλο, Σταθάκης (5’ Αργυρίου), (46’ Ντακόλ), Κορδέρο, Ρόβας, Πλατέλλας, Ανάκογλου, Γροντής (78’ Τσεβάς), Μπρέσεβιτς

Περαμαϊκός ( Β. Στασινόπουλος, 4-5-1): Μώτος, Λαππάτας, Γεωργιάδης, Καραγιάννης, Μπάλας, Ερρίκος, Ανδριανόπουλος (46’ Καμαριάρης), Λαμπρινάτος (69’ Ιατρού), Βεστάκης, Ντούλιας (54’ Σεβάϊ), Χατζηγιαννάκος

Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Αναστασίου είδαν οι Αργυρίου (31’), Ανάκογλου (83′), Γεωργιάδης (32’)

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X