Serie A - 1η αγωνιστική: Δύσκολες έξοδοι για Μίλαν και Γιουβέντους

Serie A - 1η αγωνιστική: Δύσκολες έξοδοι για Μίλαν και Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Με απαιτητικές εκτός έδρας αποστολές για Γιουβέντους και Μίλαν ξεκινά η φετινή Serie A. Πιο βολική πρεμιέρα για Ίντερ, Ρόμα και Λάτσιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νάπολι κατάφερε να στεφθεί πρωταθλήτρια Ιταλίας για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη έπειτα από το 1990 την περσινή σεζόν και φυσικά θα έχει ενδιαφέρον το κατά πόσο θα μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και φέτος.

Η πρώτη αγωνιστική ξεκινάει το Σάββατο με τέσσερις αναμετρήσεις, όσες θα έχει και η Κυριακή, ενώ το πρόγραμμα της πρεμιέρας κλείνει με δύο ματς τη Δευτέρα.

Το Ουντινέζε-Γιουβέντους και Μπολόνια-Μίλαν είναι τα δύο ματς που ξεχωρίζουν στη πρεμιέρα.

Η «Γηραιά Κυρία» ξεκινάει το πρωτάθλημα παίζοντας στο «Φρίουλι» και έχοντας παράλληλα το «βάρος» της τιμωρίας από την UEFA, καθώς η ευρωπαϊκή oμοσπονδία ανακοίνωσε την απόφαση ευρωπαϊκού αποκλεισμού για μία σεζόν, επιβάλλοντας και βαρύ πρόστιμο, λόγω υπόθεσης κεφαλαιακών κερδών.

Ευκαιρία για ανασύνταξη στο πρωτάθλημα, ώστε να μπει και πάλι μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Στην θέση του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που φέτος η πίεση που θα έχει για πρωταθλητισμό θα είναι μεγαλύτερη, ενώ μεταγραφικά ξεχώρισαν οι προσθήκες του εξτρέμ Γουεά από την Λιλ και οι μονιμοποιήσεις των Κέαν, Λοκατέλι από Έβερτον και Σασσουόλο αντίστοιχα.

Από την άλλη η Μίλαν, θέλει να συνεχίσει από κει που σταμάτησε πριν τρεις μήνες, δηλαδή τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά με αντίπαλο την Ίντερ, διεκδικώντας τον τίτλο του «σκουντέτο», με δύσκολη πρεμιέρα στη Μπολόνια τη Δευτέρα.

Η προπέρσινη πρωταθλήτρια Ιταλίας θέλει φέτος να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστική όσον αφορά τον τίτλο και «κλειδί» θα αποτελέσει αναμφίβολα το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Μεταγραφικά οι «ροσονέρι» έχασαν κυρίως τον μέσο Τονάλι, που συνεχίζει την καριέρα του στη Νιούκαστλ, αλλά ήρθαν για να γεμίσουν το ρόστερ παίκτες όπως ο Λόφτους Τσικ, ο Τσουκουέζε, ο Οκαφόρ, ο Πούλισικ και μερικοί ακόμη.

Η άλλη μεγάλη δύναμη, η Ίντερ, υποδέχεται την Μόντσα το Σάββατο, σ’ ένα παιχνίδι που φαινομενικά είναι το φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η πρεμιέρα είναι πάντα διαφορετική συνθήκη για κάθε ομάδα και κρύβει «παγίδες».

Με ενθουσιασμό ξεκινά άλλη μια σεζόν και η Ρόμα. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται στο κατάμεστο από κόσμο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, «Ολίμπικο» την Κυριακή τη Σαλερνιτάνα και φυσικά είναι το φαβορί για τη νίκη.

Όσο για τη Λάτσιο, δεν θα έχει εύκολο έργο στην πρεμιέρα, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Λέτσε την Κυριακή και μπορεί να υπερτερεί σε ποιότητα ρόστερ σε σχέση με τους γηπεδούχους, όμως μια πρεμιέρα και δη στο «Βία Ντελ Μάρε» δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Σάββατο 19/08

19:30 Έμπολι – Βερόνα
19:30 Φροζινόνε – Νάπολι

21:45 Ίντερ – Μόντσα
21:45 Τζένοα – Φιορεντίνα

Κυριακή 20/08

19:30 Ρόμα – Σαλερνιτάνα
19:30 Σασουόλο – Αταλάντα
21:45 Λέτσε – Λάτσιο
21:45 Ουντινέζε – Γιουβέντους

Δευτέρα 21/08

19:30 Τορίνο – Κάλιαρι
21:45 Μπολόνια – Μίλαν

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X