ΑΕΚ: Στην πιο δύσκολη βραδιά του, ο Βίντα ήταν «βράχος»

ΑΕΚ: Στην πιο δύσκολη βραδιά του, ο Βίντα ήταν «βράχος»
Photo Credits: INTIME

Ο Βίντα έδειξε στο Μαξιμίρ πως έχει και τον χαρακτήρα και την ποιότητα, να ξεπερνά ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι δεδομένο πως η φονική επιδρομή Κροατών και Ελλήνων εγκληματιών στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε ρίξει βαριά την σκιά της πάνω από το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Και είχε κάνει δύσκολες για όλους, τις μέρες της προετοιμασίας πριν από το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ με τη Ντιναμό. Όμως η αλήθεια είναι πως από τους παίκτες που είχαν επηρεαστεί πολύ, ήταν ο Ντομαγκόι Βίντα. Για λόγους ευνόητους.

Τα τραγικά γεγονότα, ακόμα και ως άνθρωπο θα είχαν επηρεάσει τον Βίντα. Πολλώ δε μάλλον από την στιγμή που έγιναν από συμπατριώτες του και μάλιστα λίγες μέρες πριν χρειαστεί να επισκεφτεί το γήπεδο στο οποίο είχε περάσει δυο χρόνια της ζωής του. Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη για τον Βίντα. Και στην πραγματικότητα ο Κροάτης είχε να διαχειριστεί την περασμένη Τρίτη το βράδυ στο Μαξιμίρ, ένα από τα πιο δύσκολα βράδια στην τεράστια καριέρα του.

Παρόλα αυτά ο Βίντα όχι μόνο μέσα στο γήπεδο δεν άφησε να φανεί απολύτως τίποτα. Αλλά έκανε και εξαιρετικό ματς. Πραγματικός «βράχος» ήταν στην άμυνα. Και μάλιστα στο πρώτο δύσκολο για ολόκληρη την άμυνα της ΑΕΚ ημίχρονο, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήταν αυτός που κράτησε τις ισορροπίες στα μετόπισθεν. Με την κλάση και την εμπειρία του. Ενώ στο τέλος βρέθηκε πολύ κοντά ακόμα και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες. Εκείνο ωστόσο που απέδειξε, είναι πως μπορεί να διαχειριστεί, ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Λίγη υπομονή, μέχρι το πρωινό της 20ης του Μάη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X