Γκενκ-Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο απόψε οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα (21:00)

Γκενκ-Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο απόψε οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα (21:00)
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός, έχοντας το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης», αντιμετωπίζει την Γκενκ με σκοπό να σφραγίσει πρόκριση στα playoffs του Europa League.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός, απόψε στο Βέλγιο.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Γκενκ εκτός έδρας (21:00, Cosmotesport1), με στόχο να προστατέψουν το 1-0 του «Γ. Καραϊσκάκης» και να προκριθούν στα playoffs του Europa League.

Εφόσον τα καταφέρουν θα βρουν στον δρόμο τους στην επόμενη φάση την Τσουκαρίτσκι, ενώ στο σενάριο του αποκλεισμού θα αντιμετωπίσει στα playoffs του Europa Conference League την Αδάνα Ντεμιρσπόρ κατά πάσα πιθανότητα, καθώς έχει επικρατήσει 5-1 στο πρώτο ματς με την Όσιγιεκ.

Υπενθυμίζεται ότι τα εκτός έδρας γκολ δεν μετράνε και σε περίπτωση ισορροπίας στα τέρματα έπειτα από την ολοκλήρωση και του 2ου 90λεπτου θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει αποστολή, αλλά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση. Εκτός είναι φυσικά ο Χουάνγκ, ο οποίος αναμένεται να λύσει τις διαφορές του με τους Πειραιώτες μέσω της δικαστικής οδού, ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας και πλάνων είναι οι Σισέ, Κουντέ, Γκ. Ροντρίγκες και Ραντζέλοβιτς.

Η Γκενκ στην αντίπερα όχθη θέλει κι αυτή να τα δώσει όλα για να ανατρέψει την κατάσταση και το «όπλο» της είναι το γεγονός ότι έχει αρκετά παραπάνω επίσημα ματς στα πόδια της, αφού και το πρωτάθλημα στο Βέλγιο έχει ξεκινήσει και νωρίτερα άρχισαν οι υποχρεώσεις της στην Ευρώπη, όπου αντιμετώπισε τη Σερβέτ στα προκριματικά του Champions League.

Εκτός παραμένει ο Χέινεν (αρχηγός) λόγω τραυματισμού, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Γκαλάρσα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις, ενώ ετοιμοπόλεμος κρίνεται ο Φαντέρα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα την περασμένη εβδομάδα, αλλά κόπηκε από την τελική αποστολή. Διαθέσιμος και ο μεσοεπιθετικός Πέιντσιλ.

Πιθανές ενδεκάδες

Γκενκ (Βούτερ Βράνκεν): Βάντεβοορντ – Μουνιός, Κουέστα, Μακένζι, Καγέμπε – Ουαταρά, Χροσόφσκι – Πέιντσιλ, Ελ Χανούς, Τρεζόρ – Τολού

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε – Κίνι – Ιμπόρα, Καμαρά, Καρβάλιο – Μασούρας, Φορτούνης, Ελ Αραμπί

Διαιτητής: Τόμπιας Στίλερ (Γερμανία)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X