«Ερυθροπράσινο» ΦΙΑΣΚΟ στο Μαξίμου και η Α.Ε.Κ. που σημαίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

«Ερυθροπράσινο» ΦΙΑΣΚΟ στο Μαξίμου και η Α.Ε.Κ. που σημαίνει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για τη γελοιότητα της συνάντησης στο Μαξίμου, το διπλό στο Ζάγκρεμπ και το παράσημο των Γαλανόπουλου και Μάνταλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήμουν 1.000% βέβαιος πως όλη αυτή η φαρσοκωμωδία που προανήγγειλαν ότι θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου το πρωί της Τετάρτης θα εξελισσόταν σε ένα ατελείωτο φιάσκο! Ειδικά για τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πηγαίνουν χεράκι – χεράκι εδώ και πολύ καιρό! Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Αλαφούζος σε μία σύσκεψη που υποτίθεται ότι είχε ως βασικό θέμα τη βία και τη δολοφονία του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη, από Κροάτες ναζί και πράσινους «Εφιάλτες», πήγαν και κατέθεσαν προτάσεις για την… ΕΠΟ και την επαγγελματική διαιτησία!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά:

1). Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν χρησιμοποίησε βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις! «Καρκίνος», «φτάνει πια», «βλακώδεις ιδέες» και έκανε λόγο για συνεργασία μέχρι και σε επίπεδο συμβουλίου της Ευρώπης. Μας ζήτησε να τους εμπιστευτούμε και στη συνέχεια είπε πολλά «ΘΑ». «Θα» που τα έχουμε ακούσει άπειρες φορές χωρίς κανένα αντίκρισμα!

2). Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εννιά λεπτά της ομιλίας του είπε ότι η Πολιτεία πάλι θα επανεξετάσει το θέμα της βίας. Για ακόμα μία φορά, όπως τόσα και τόσα χρόνια… Είπε ότι οι ένοχοι θα βρεθούν και θα τιμωρηθούν!

Όλοι αυτό ελπίζουμε και ευχόμαστε! Όλοι όμως ε; Όχι μόνο αυτός που έμπηξε το καραμπίτ στον Μιχάλη! Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δολοφονική επίθεση και όλοι αυτοί που δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να το αποτρέψουν! Διότι και αυτοί είναι ΕΝΟΧΟΙ!

Είμαι επίσης πολύ περίεργος να δω πως και φυσικά το πότε η Κυβέρνηση θα στείλει την Ελληνική Αστυνομία στις θύρες των οργανωμένων για να κάνει έλεγχο. «Έλεγχο όποτε το κρίνει απαραίτητο η ΕΛ.ΑΣ.», όπως είπε ο πρωθυπουργός της χώρας. Σε αυτό συμφώνησαν και οι τέσσερις ΠΑΕ.

Όσο για το ύστατο μέτρο του αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα βάλω απλά αποσιωπητικά…

3). Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αντί να καθίσει σε μία άκρη και να μη βγάλει τσιμουδιά μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια και για τα οποία έχει ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, είχε το ΘΡΑΣΟΣ να πει στη σύσκεψη για τη δολοφονία του Μιχάλη, πως θα πρέπει να φύγει η διαιτησία από την ΕΠΟ!

Η τσίπα είναι μία λέξη με σλαβική προέλευση, που χρησιμοποιείται μεταφορικά αντί των ελληνικών λέξεων φιλότιμο, συστολή και ντροπή! Όπως αποδείχθηκε στην πράξη και στην ουσία, όλες οι προαναφερόμενες λέξεις είναι άγνωστες για τον κ. Οικονόμου!

Αν μάλιστα δεν αντιδρούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και δεν τον μάζευε ο πρωθυπουργός, κανένας δεν μπορεί να φανταστεί τι άλλο θα ξεστόμιζε!

4). Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την πάταξη της βίας πρότεινε εκτός όλων των άλλων τα εξής:

Α. Νέο πρόεδρο στην ΕΠΟ κοινής αποδοχής

Β. Νέο σύστημα εκλογών στην ΕΠΟ

Γ. Αλλαγή σύνθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ώστε το Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο να έχει την Πλειοψηφία στην Επιτροπή.

Δ. Γιατί είναι έδρα της Εθνικής η «Αγιά-Σοφιά» και έκανε προπονήσεις αντί μισθώματος στα Σπάτα

Ε. Το που θα κατασκευαστεί το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ελλάδος

ΣΤ. Επαγγελματική διαιτησία και ξένους διαιτητές

5). Ο Γιάννης Αλαφούζος από την πλευρά του για την πάταξη της βίας πρότεινε τα ακόλουθα:

Α. Άμεση αλλαγή της εκλογικής διαδικασίας (δηλαδή την πρόταση Β του Ολυμπιακού).

Β. Αναβάθμιση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και την παραχώρηση όλων των αρμοδιοτήτων της ΕΠΟ σε αυτή (δηλαδή την πρόταση Γ του Ολυμπιακού).

Γ. Οικονομική διαφάνεια στην… ΕΠΟ!

Δ. Τη δημιουργία της επαγγελματικής διαιτησίας η οποία θα είναι ανεξάρτητη από την ΕΠΟ (δηλαδή την πρόταση ΣΤ του Ολυμπιακού).

Ε. Τη… χειραγώγηση των αγώνων!

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε σε μία σύσκεψη ΦΙΑΣΚΟ, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός πήγαν με κοινή ατζέντα που μεταξύ άλλων αφορούσαν το γήπεδο της ΑΕΚ, το προπονητικό της κέντρο, την αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ και την εκλογική διαδικασία και φυσικά την επαγγελματική διαιτησία. Αντί να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ τη δολοφονική επίθεση των Κροατών, όπου κατέληξε με τη δολοφονία του Μιχάλη, μιλούσαν για θέματα που δεν είχαν καμία σχέση με αυτό!

Το θετικό από όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία (αν μπορεί να βρει κανένας κάτι τέτοιο σε αυτή την ιστορία της ατέρμονης αγκαλιάς και αγάπης  των «κόκκινων» με τους «πράσινους», ήταν ότι στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ούτε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, ούτε ο Πρωθυπουργός ασχολήθηκαν μαζί τους! Όλες οι δηλώσεις που έκαναν μετά αφορούσαν το θέμα της Βίας!

Αντίσταση! Ελπίδα! Καρδιά!

Η Α.Ε.Κ. στο Ζάγκρεμπ έγραψε ΙΣΤΟΡΙΑ! Μπορούμε να αναλύουμε ποδοσφαιρικά το ματς για ώρες, να μιλάμε για το κακό πρώτο μέρος και το εξαιρετικό δεύτερο, αλλά η ουσία είναι μία! Η ΑΕΚ έπαιξε για την ιστορία της και για τον Μιχάλη! Η Α.Ε.Κ. στη δολοφονία του Μιχάλη και στις προκλήσεις που δέχθηκε από φασίστες, καταδότες και την εγκληματική αδιαφορία της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε όπως κάνει από καταβολής της ίδρυσής της! Αντιστάθηκε! Πάλεψε! Νίκησε!

Έδωσε ένα πρώτης τάξεως μάθημα στους προκλητικούς Κροάτες που επιχείρησαν με κάθε τρόπο να βάλουν «φωτιά» στο ματς. Και ναι κατά την άφιξη, την παραμονή και μέσα στο γήπεδο ήταν όλοι «κυρίες». Όμως τα φασιστικά εκτρώματα στην κερκίδα τους και οι πολιτικοί τους κλόουν, πυροδοτούσαν σε καθημερινή βάση «βόμβες» για να προκαλέσουν «πόλεμο»!

Η Α.Ε.Κ. δεν τσίμπησε. Η Α.Ε.Κ. έκανε αυτό που όφειλε! Και ο πανηγυρισμός του Κώστα Γαλανόπουλου με τη γροθιά σφιγμένη μπροστά στα μούτρα τους και το μαύρο περιβραχιόνιο στην παλάμη του, αλλά και του Πέτρου Μάνταλου που με τα δάχτυλά του σχεδίασε το «Μ», θα αποτελούν από εδώ και στο εξής, ένα ακόμα παράσημο στην βαριά ιστορία αυτού του συλλόγου!

Το Σάββατο η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως υποδέχεται τη Ντιναμό. ΔΕΝ πρέπει να γίνει το παραμικρό! Μην απορήσετε αν τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός ξεκινήσουν από τη Νέα Φιλαδέλφεια! Έτσι συμβαίνει πάντα. Τη γιγάντωση της Α.Ε.Κ. τη φοβούνται! Την τρέμουν! Δεν μπορούν να το διαχειριστούν!

Το διπλό μέσα στο Ζάγκρεμπ έχει βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί! Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον «Πελάδο» και στους παίκτες του Δικεφάλου! Το Σάββατο στην «Αγιά-Σοφιά» οφείλουμε να προστατεύσουμε την αγέλη του Αλμέιδα και το μέλλον του συλλόγου! Όλοι μας! Εμείς δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους και δε θα γίνουμε ποτέ!

ΥΓ: Σε αυτό το διάστημα της απουσίας μου η μπασκετική Α.Ε.Κ. έκανε αρκετές και φοβερές μεταγραφές. Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάνει ότι μπορεί και ακόμα περισσότερα προκειμένου να επιστρέψει η «Βασίλισσα» εκεί που πρέπει! Νομίζω ότι είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια…

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X