ΑΕΚ: Η Μαρία Καπνίση στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

ΑΕΚ: Η Μαρία Καπνίση στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!
Photo Credits: INTIME

Μια ακόμη δυνατή μεταγραφή για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση δεν έχει τέλος για την γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Καπνίση.

Η 24χρονη αμυντικός έρχεται για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ΑΕΚ στην πρώτη της χρονιά στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Καπνίση! Η 24χρονη αθλήτρια (03/06/1999) αγωνίζεται ως αμυντικός, έχει ύψος 1,74 μ. και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Ποδοσφαίρου του Συλλόγου.

Η Μαρία είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα και έχει αγωνιστεί στο Μεσολόγγι 2008 και την περσινή σεζόν στον Οδυσσέα Μοσχάτου.

Η Μαρία Καπνίση μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ πλέον μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Εύχομαι η ομάδα να πραγματοποιήσει τους στόχους της και από μεριάς μου να συμβάλλω τα μέγιστα ως προς αυτό. Ευχαριστώ πολύ όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

Μαρία, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X