Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό: «Δεν είναι απαραίτητα δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό: «Δεν είναι απαραίτητα δίκαιο το αποτέλεσμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικά απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μετά τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γκαμπονέζος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ, τα πρώτα του με τη φανέλα της ομάδας της Μασσαλίας, αλλά οι «Πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.

«Μετά από όλες τις προσπάθειες που έγιναν σήμερα, δεν είναι απαραίτητα δίκαιο το αποτέλεσμα» δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ομπαμεγιάνγκ και πρόσθεσε:

«Όλοι πάλεψαν, όλοι έδωσαν τα πάντα για να κερδίσουν αυτό το ματς. Αυτό δυστυχώς δεν συνέβη, είναι λυπηρό. Όλοι αγωνίστηκαν, όλοι ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες αυτού του απίστευτου κοινού. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, το οποίο προφανώς πονάει. Αλλά έτσι είναι τα πράγματα και τώρα πρέπει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X