Γουόκαπ: «Περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»

Γουόκαπ: «Περήφανος που εκπροσωπώ την Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσαν Τόμας Γουόκαπ και Νίκος Ρογκαβόπουλος για το τελικό στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στο Άμπου Ντάμπι αναμένοντας την άφιξη του Κώστα Παπανικολάου που έμεινε στο πλευρό της συζύγου του για τη γέννηση της κόρης τους. Η «επίσημη αγαπημένη» μετά την απαραίτητη ξεκούραση μετά το πολύωρο ταξίδι, αρχίζει στην μεγαλούπολη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων τη σκληρή δουλειά, που θα κορυφωθεί με τα φιλικά απέναντι σε ΗΠΑ (18/8, 19:00) και Γερμανία (19/8, 19:00), πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Ο στόχος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα που μπορούμε. Δεν θέλουμε να ορίζουμε κάπου συγκεκριμένα τον πήχη. Θέλουμε να εξαντλήσουμε τις δυνατότητές μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», ανέφερε ο Τόμας Γουόκαπ.

«Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας ακόμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε ώρα, κάθε προπόνηση και φυσικά τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε εδώ στο Άμπου Ντάμπι για να γίνουμε καλύτεροι. Δεν κοιτάζουμε μακριά… Ο στόχος είναι το πρώτο παιχνίδι, το δεύτερο και πάει λέγοντας. Μέρα με τη μέρα και παιχνίδι με το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος.

Αμφότεροι απολαμβάνουν το κλίμα της Εθνικής ομάδας. «Είναι όλα πολύ όμορφα. Είναι ένα διαφορετικό συναίσθημα, να είσαι ενωμένος με ένα γκρουπ παικτών και να παλεύεις για μια χώρα. Όλοι με έχουν υποδεχτεί με ανοιχτές αγκάλες και αυτό σημαίνει τα πάντα για μένα. Για μένα είναι ξεχωριστό που εκπροσωπώ την Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ευχαριστώ τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου που με εμπιστεύονται και ανυπομονώ για τη συνέχεια. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου καθημερινά, όπως όλα τα παιδιά», υπογράμμισε ο νέος άσος της Μπασκόνια.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X