Η κριτική των 16 παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Μαξιμίρ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ - ΑΕΚ 1-2 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς της Ένωσης με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο ημίχρονο, ήταν εξαιρετική στο δεύτερο και πήρε τεράστια νίκη με 2-1 μέσα στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Μαξιμίρ:

Τσίτσαν Στάνκοβιτς : Όσες φορές η ΑΕΚ τον χρειάστηκε και μέχρι να βρει τον ρυθμό της τον χρειάστηκε αρκετές, ήταν εκεί για να σταματήσει τους Κροάτες. Δεν το κατάφερε μόνο στην φάση του γκολ, αλλά ήταν ένα τέλειο φάουλ στην εκτέλεση. Ίσως θα μπορούσε να είχε μια λίγο καλύτερη αντίδραση. Όμως έκανε τόσες πολλές εξαιρετικές επεμβάσεις και σε δύσκολες φάσεις, που ήταν ο κορυφαίος της ΑΕΚ.

Εχσάν Χατζισαφί : Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολεύτηκε αρκετά από την πλευρά του Λιούμπισιτς. Και έχασε αρκετές μονομαχίες. Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε πολύ πιο καλά στο γήπεδο και έκανε ένα πολύ πιο ισορροπημένο παιχνίδι.

Ντομαγκόι Βίντα : Μπορεί ο Κροάτης να ήταν ο πιο επηρεασμένος παίκτης από τα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας. Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Ήταν αυτός που κρατούσε όλες τις ισορροπίες στην άμυνα της ΑΕΚ, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Έκοψε φάσεις, είχε πολύ καλές τοποθετήσεις και ήταν ο κορυφαίος της τετράδας.

Αρόλντ Μουκουντί : Είχε δύσκολο βράδυ ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον σέντερ φορ της Ντιναμό. Έδωσε πολλές μάχες με τον Πέτκοβιτς και ειδικά στο πρώτο 45άλεπτο, τις περισσότερες τις έχασε. Ωστόσο ανέβηκε και αυτός στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε μια πολύ πιο ισορροπημένη εμφάνιση.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε και αυτός δυσκολίες και κάποια εύκολα λάθη με την μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ανέβηκε πολύ και έκανε καλό ματς. Με πολύ ανεβάσματα, με πολλές δυνάμεις, με σωστές ενέργειες και ανασταλτικά και κυρίως δημιουργικά. Ακόμα και στο πρέσινγκ βοήθησε πολύ.

Νταμιάν Σιμάνσκι : Ήταν και αυτός από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ανέβηκαν πολύ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45άλεπτο είχε λάθος τοποθετήσεις και έκανε και λάθη με την μπάλα στα πόδια. Ενώ έχασε και αρκετές μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ήταν πολύ καλός και σταθερός στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Και βοήθησε σημαντικά την ομάδα.

Γενς Γιόνσον : Δεν ήταν ένα καλό ματς για τον Δανό μέσο. Παρόλο που είναι ο παίκτης που κάνει το κλέψιμο στην φάση του πρώτου γκολ της ΑΕΚ. Γενικώς όμως, έκανε πολλά λάθη, έχασε αρκετές φορές την θέση του, αλλά και τις μονομαχίες. Και γι αυτό ο Αλμέιδα τον έκανε αλλαγή νωρίς στο παιχνίδι.

Ορμπελίν Πινέδα: Στο πρώτο, στο κακό ημίχρονο της ΑΕΚ, ο Μεξικανός είναι αυτός που μαζί με τον Στάνκοβιτς κράτησε όρθια την ομάδα. Κάθε φορά που είχε την μπάλα στα πόδια του, έκανε μόνο καλά πράγματα και από τα πόδια του ξεκίνησε η τεράστια χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στο δεύτερο, έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι οργανωτικά.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε μια πάσα σχεδόν έτοιμο γκολ στον Γκαρσία, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Λιβάκοβιτς. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσούμπερ έστησε ένα μικρό πάρτι. Έβαλε μια γκολάρα από τις λίγες. Ενώ κάθε φορά που έπιανε την μπάλα στα πόδια του, «γλεντούσε» την άμυνα των Κροατών.

Νίκλας Ελίασον: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Σουηδός εξτρέμ. Εξαιρετικά μουδιασμένος καθ’ όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε. Ήταν σχεδόν άφαντος στο επιθετικό κομμάτι, ενώ και ανασταλτικά έκανε ένα διπλό λάθος που παραλίγο να στοιχίσει, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Λιβάι Γκαρσία: Έδωσε πολλές μάχες ο Λιβάι στην κορυφή της επίθεσης. Έχασε μια κλασική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μια στο δεύτερο. Όμως τον έπαιξαν πολύ με τα χέρια τους οι αντίπαλοι του, υπό την ανοχή του διαιτητή και αυτό τον έκανε κάποια στιγμή να χάσει την συγκέντρωση του. Όμως ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, βοήθησε πολύ.

Νορντίν Άμραμπατ: Από την στιγμή που ο Μαροκινός μπήκε στο γήπεδο, η άμυνα της Ντιναμό άρχισε να αισθάνεται ισορροπημένα και από τις δυο πτέρυγες την πίεση. Και αυτό βοήθησε πολύ την ΑΕΚ. Έχασε και μια πολύ καλή ευκαιρία στο φινάλε του ματς.

Κώστας Γαλανόπουλος: Ματσάρα έκανε ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ. Μπήκε στο παιχνίδι και βοήθησε με την εμπείρία του και με το πάθος του και με τα τρεξίματά του, να ισορροπήσει η Ένωση το ματς στη μεσαία γραμμή. Ενώ στο φινάλε πέτυχε και την γκολάρα με την οποία έδωσε στην ΑΕΚ την τεράστια νίκη.

Ροντόλφο Πισάρο: Μια από τις τρεις αλλαγές του Αλμέιδα στο φινάλε του ματς. Κράτησε σωστά μπάλα, είχε σωστές επιλογές και βοήθησε και αυτός ώστε η ΑΕΚ να κάνει ένα τρομερό τελευταίο δεκάλεπτο στο παιχνίδι.

Πέτρος Μάνταλος: Στις τρεις μαζεμένες αλλαγές και ο Έλληνας χαφ. Πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα από την στιγμή που μπήκε και πολύ καλές επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Έδωσε ενέργεια και ρυθμό στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Σέρχιο Αραούχο: Ο κλασικός Αραούχο, γύρισε πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο και από την στιγμή που μπήκε στο ματς βοήθησε πολύ. Ακόμα και ευκαιρία για να σκοράρει είχε, αλλά κυρίως έδωσε και αυτός τρομερή ενέργεια στην ΑΕΚ.

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X