Γαλανόπουλος: «Ο πανηγυρισμός μου ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για τον Μιχάλη» (VIDEO)

Γαλανόπουλος: «Ο πανηγυρισμός μου ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω για τον Μιχάλη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκινεί ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Ο μέσος της ΑΕΚ μπήκε στη μάχη με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ νωρίς από τον Αλμέιδα και ήταν εξαιρετικός. Στο φινάλε μάλιστα σκόραρε για να κάνει το 1-2 και ο πανηγυρισμός του ήταν αφιερωμένος στον αδικαχμένο οπαδό της Ένωσης, Μιχάλη Κατσούρη.


Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γαλανόπουλος στην Cosmote TV:

«Θα εστιάσω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην άκρη για δικούς μου λόγους. Δύσκολο παιχνίδι. Θέλαμε τη νίκη. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία. Δεν έχει όμως τελειώσει κάτι, έχουμε και δεύτερο παιχνίδι».

Για το πρώτο ημίχρονο και τι άλλαξε στο δεύτερο;

«Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από δικαιολογίες. Δεν ήμασταν όπως έπρεπε για διάφορους λόγους. Το συζητήσαμε στα αποδυτήρια με τον προπονητή στο ημίχρονο και αλλάξαμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για τον πανηγυρισμό του που σήκωσε το μαύρο περιβραχιόνιο στον αέρα;

«Είχα ένα προαίσθημα πως αν παίξω θα βάλω γκολ. Δεν ήξερα πως θα πανηγυρίσω. Δεν το έκανα για να προκαλέσω τον αντίπαλο. Ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσα να κάνω».

Για το τι τους είπε ο Αλμέιδα;

«Ότι είναι ικανοποιημένος από το χαρακτήρα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πως δεν έχει τελειώσει τίποτα, όπως είπε κι εγώ».

Ένα μήνυμα στον κόσμο για το ματς του Σαββάτου;

«Με τον κόσμο στο πλευρό μας είμαστε ανίκητοι. Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Να αφήσουμε τα πάντα απ’ έξω γιατί μπορεί να μας γυρίσει μπούμερανγκ».

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X