MundoBasket 2023: Χωρίς Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι, που περιμένει την γέννηση του 2ου παιδιού του

MundoBasket 2023: Χωρίς Παπανικολάου στο Άμπου Ντάμπι, που περιμένει την γέννηση του 2ου παιδιού του
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική Ανδρών αναχώρησε χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου για το Άμπου Ντάμπι, αφού ο αρχηγός της ομάδας έμεινε στην Αθήνα για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Κώστα Παπανικολάου αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το Άμπου Ντάμπι, όπου θα δώσει φιλικούς αγώνες κόντρα στις ΗΠΑ (18/8, 19:00, ACTION24 και Cosmote Sport 4) και την Γερμανία (19/8, 19:00, ACTION24 και Cosmote Sport 4) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για MundoBasket 2023.

Ο αρχηγός της Εθνικής έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του ενόψει της γέννησης του δεύτερου παιδιού του και θα ενσωματωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα στην αποστολή.

Οι 13 παίκτες που ταξίδεψαν στο Άμπου Ντάμπι: Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μανώλης Χατζηδάκης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X