Έκλεισε τον Τζανιόλο η Άστον Βίλα!

Έκλεισε τον Τζανιόλο η Άστον Βίλα!
Photo Credits: INTIME

Η Άστον Βίλα τα βρήκε σε όλα με τη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος θα περιλαμβάνει οψιόν αγοράς 27 εκατομμυρίων ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική ενίσχυση στην επίθεση για την Άστον Βίλα!

Οι «Χωριάτες» έφτασαν σε συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ για τον δανεισμό του Νικολό Τζανιόλο, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Premier League!

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ιταλός έχει ήδη συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους, και αναμένεται να περάσει ιατρικά και να ανακοινωθεί την Τετάρτη (16/8). Το deal θα αφορά μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς στα 20 εκατομμύρια, που μπορεί να γίνουν 27 μαζί με τα μπόνους!

Ο 24χρονος διεθνής επιθετικός πήγε πέρυσι στα μέσα της σεζόν στην «τσιμ μπομ» κι έπαιξε συνολικά γι’ αυτή 12 αγώνες, προλαβαίνοντας να σκοράρει 5 γκολ και να μοιράσει μία ασίστ. Προηγουμένως, έπαιξε για μία πενταετία στη Ρόμα, μετρώντας 128 συμμετοχές με 24 γκολ και 18 ασίστ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X