Χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης

Χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε η Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε θα διεκδικήσει την Τετάρτη (16/8) η Μάντσεστερ Σίτι το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρόινε θα διεκδικήσει την Τετάρτη (16/8) η Μάντσεστερ Σίτι το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Βέλγος μέσος τέθηκε σήμερα (14/8) εκτός αποστολής για τον αγώνα στο Φάληρο, λόγω του τραυματισμού του στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος άσος αντικαταστάθηκε στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης της Παρασκευής (11/8) με την Μπέρνλι στο «Τερφ Μουρ», όπου οι «σίτιζενς» επικράτησαν με 3-0 και μπήκαν με το… δεξί στη νέα περίοδο της Premier League. Τραυματίες είναι και ο Μπερνάρντο Σίλβα με τον Ρούμπεν Ντίας.

Ο τεχνικός της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, επιβεβαίωσε μετά τον αγώνα ότι πρόκειται για επανεμφάνιση του τραυματισμού που είχε υποστεί ο Ντε Μπρόινε στη διάρκεια του τελικού του Champions League με την Ίντερ, λέγοντας: «Είναι ο οπίσθιος μηριαίος ξανά, ίδια θέση. Δεν ξέρω (πόσο καιρό θα μείνει εκτός δράσης), αυτό εξαρτάται από το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά θα είναι μερικές εβδομάδες».

Ο Ισπανός προπονητής συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για την Αθήνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Κάιλ Γουόκερ, Κάλβιν Φίλιπς, Τζον Στόουνς, Νέιθαν Ακέ, Ματέο Κόβατσιτς, Έρλινγκ Χάαλαντ, Τζακ Γκρίλις, Αϊμερίκ Λαπόρτ, Ροντρίγκο, Στέφαν Ορτέγκα Μορένο, Χουλιάν Άλβαρες, Σέρχιο Γκόμεζ, Γιόσκο Γκβάρντιολ, Μανουέλ Ακάντζι, Έντερσον, Μάξιμο Περόνε, Σκοτ Κάρσον, Φιλ Φόντεν, Όσκαρ Μπομπ, Κόουλ Πάλμερ, Ρίκο Λιούις, Τζέιμς ΜακΑτι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X