Τζούλια Καραγιάννη: Η εξομολόγηση-σοκ από την πρώην παίκτρια του Power of Love – Γιατί απουσίαζε από το Instagram 8 μήνες (VIDEO)

Τζούλια Καραγιάννη: Η εξομολόγηση-σοκ από την πρώην παίκτρια του Power of Love – Γιατί απουσίαζε από το Instagram 8 μήνες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέσα από ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram, η πρώην παίκτρια του Power of Love, Τζούλια Καραγιάννη μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας της.

Όπως αναφέρει η ίδια, δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το πρόβλημα με το οποίο ταλαιπωρήθηκε, ενώ την οδήγησε πριν από ένα μήνα στο χειρουργείο. Η Τζούλια Καραγιάννη αναφέρει πως πλέον έχει επανέλθει στην υγεία της, ενώ θα συνεχίσει την επικοινωνία, μέσα από τα social media.

Αναλυτικά όσα είπε η Τζούλια Καραγιάννη:

«Μετά από οκτώ μήνες που είχα ένα πρόβλημα υγείας, ευτυχώς όλα τελειώσανε και είμαι μια χαρά. Πέρασε περίπου ένας μήνας μετά το χειρουργείο, οπότε τώρα θα επανέλθω στα social media και θα είμαι πάλι δίπλα σας», ανέφερε αρχικά η πρώην παίκτρια του Power of Love.

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και για την στήριξή σας και το νοιάξιμο που είχατε για μένα. Όσο για τους δημοσιογράφους που καθίσανε και γράψανε πολλά, δεν θα πω και δεν θα αναφέρω σχετικά με τι ήτανε το θέμα υγείας μου, ήτανε πάρα πολύ σοβαρό, μείνετε εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X