Νέα Φιλαδέλφεια: Ακόμη 24 κατηγορούμενοι προφυλακίζονται για τον φόνο του Μιχάλη Κατσούρη

Νέα Φιλαδέλφεια: Ακόμη 24 κατηγορούμενοι προφυλακίζονται για τον φόνο του Μιχάλη Κατσούρη
Photo Credits: INTIME

Προφυλακιστέοι έχουν κριθεί οι πρώτο 24 κατηγορούμενοι στο σύνολο των 35 του τρίτου και τελευταίο γκρουπ κατηγορουμένων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφυλακιστέοι έχουν κριθεί οι πρώτο 24 κατηγορούμενοι στο σύνολο των 35 του τρίτου και τελευταίο γκρουπ κατηγορουμένων για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Ανάμεσα τους και ο Κροάτης κατηγορούμενος ο οποίος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός καθώς παρουσίασε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της κράτησης του για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το βράδυ της Κυριακής αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία των απολογιών του τρίτου γκρου (35 άτομα) ενώ τόσο το πρώτο γκρουπ των 30 συλληφθέντων όσο και το δεύτερο γκρουπ των 40 έχουν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στο μεταξύ εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 από τους συλληφθέντες για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνολικά 41 φυλακιστήρια εκδόθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, 13 Αυγούστου, τα οποία αφορούν την προσωρινή κράτηση των συλληφθέντων στα αιματηρά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΙ, Μιχάλη Κατσουρή.

Οι πρώτοι 41 συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.

Ειδικότερα, στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 και στον Κορυδαλλό άλλοι 6 οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Στις υπόλοιπες 14 φυλακές θα μεταφερθούν τα υπόλοιπα 27 άτομα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X