Η ΑΕΚ απαντά στα εξωφρενικά ψέματα μέσω της Daily Mail: «Μικρά παιδιά καταλαβαίνουν τι κρύβεται πίσω απο το δημοσίευμα - Ο καημός τους είναι το γήπεδο της ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ απαντά στα εξωφρενικά ψέματα μέσω της Daily Mail: «Μικρά παιδιά καταλαβαίνουν τι κρύβεται πίσω απο το δημοσίευμα - Ο καημός τους είναι το γήπεδο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Άμεση αντίδραση από την ΑΕΚ στο χυδαίο γεμάτο ψέματα δημοσίευμα της Daily Mail για τον τελικό και το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΑΕΚ στο χυδαίο γεμάτο ψέματα δημοσίευμα της Daily Mail για τον τελικό και το γήπεδο.

«Το τι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα της Daily Mail κι από πού πηγάζουν αυτά, το καταλαβαίνουν και μικρά παιδιά», αναφέρουν πηγές από την Ένωση και συμπληρώνουν: «Τις ξέρουμε αυτές τις…διαδρομες πληροφόρησης. Ο καημός τους είναι το γήπεδο της ΑΕΚ, δε μπορούν να κρατηθούν. Δυστυχώς ούτε τώρα πάνω από έναν νεκρό».

«Έχει τόσο αξία όσο της πατσαβούρας που γράφει σήμερα στην Ελλάδα πως ο Τσεφεριν είναι έξαλλος επειδή η ΑΕΚ δεν δίνει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας. Τα ίδια χυδαία ψέματα με τους υπερασπιστές των φονιάδων στην πατρίδα τους», συμπληρώνουν πηγές από την ΑΕΚ.

Τι έγραφε στο χυδαίο και άκρως προκλητικό ρεπορτάζ της η βρετανική εφημερίδα

Συγκεκριμένα, το χυδαίο, το άκρως προκλητικό ρεπορτάζ της Daily Mail ανέφερε ότι «η UEFA ανησυχεί για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στην Αθήνα μετά από βίντεο που δείχνουν χούλιγκαν της ΑΕΚ να έχουν προσυνεννοηθεί μοιραία μάχη με οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που είδαν έναν 29χρονο να μαχαιρώνεται μέχρι θανάτου».

Αρχικά στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στα γεγονότα της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και εν συνεχεία επισημαίνεται ότι «η UEFA να ανησυχεί πλέον για τη διοργάνωση του τελικού του Europa Conference League στον τόπο διεξαγωγής τον Μάιο».

Εν συνεχεία στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «υπήρχαν αρχικές υποψίες ότι η μοιραία σύγκρουση ανάμεσα σε αντίπαλα σύνολα οπαδών των ultras ήταν τυχαία και αυθόρμητη, ωστόσο νέα πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο Twitter αφηγούνται την ιστορία ενός προσχεδιασμένου ραντεβού».

Γίνεται αναφορά στις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από τις κάμερες και υπογραμμίζεται πως «οι άσχημες σκηνές προκάλεσαν φόβους από την UEFA ότι ο χώρος μπορεί να μην είναι ασφαλής για τη φιλοξενία του τελικού της Conference League που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 29 Μαΐου».

Σημειώνεται ότι «ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα ταξιδέψει στη χώρα την Τετάρτη για να έχει συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σχετικά με την πρόσφατη βία των οπαδών. Κυβερνητικά στελέχη του αθλητισμού έχουν επίσης προσκληθεί σε συνομιλίες αφού δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν και τέσσερις νοσηλεύτηκαν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X