«Ξηλώνεται» η ηγεσία της ΓΑΔΑ για το φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια-Ποια η τύχη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

«Ξηλώνεται» η ηγεσία της ΓΑΔΑ για το φιάσκο στη Νέα Φιλαδέλφεια-Ποια η τύχη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ

Πέφτουν «κεφάλια» στην ΓΑΔΑ, ενώ ίσως υπάρξουν εξελίξεις και στην ΕΛ.ΑΣ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιχειρησιακή ανεπάρκεια και η ατολμία στην αντιμετώπιση 100 χούλιγκαν που διέσχισαν 3 χώρες και τη μισή Ελλάδα για να φτάσουν να σκοτώσουν τον άτυχο 29χρονο Μιχάλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, στέλνει για… ύπνο την ηγεσία της ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και «ψίθυρος» από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, θέμα ωρών είναι η απομάκρυνση του Αττικάρχη Αστερίου Ματζιώκα, του Ταξίαρχου, βοηθού ΓΑΔΑ, Δημήτρη Δαβάλου, αλλά και του εταίρου βοηθού ΓΑΔΑ, ταξίαρχου Βασίλη Καλαμπόκη.

Άλλωστε αυτοί αποτελούσαν την τριάδα που είχε την ευθύνη της διαχείρισης της κρίσης, αλλά και της λήψης αποφάσεων τις κρίσιμες ώρες από την στιγμή που οι Κροάτες μαχαιροβγάλτες έφτασαν στην Αττική. Σε δευτερο χρόνο αναμένονται απομακρύνσεις και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματικών που επίσης θα έπρεπε να αποφασίσουν για τον τρόπο αντιμετώπισης των χούλιγκαν και δεν έπραξαν το παραμικρό, με αποτέλεσμα να φτάσουν στην Νέα Φιλαδέλφεια ανενόχλητοι.

Την ίδια στιγμή δεν είναι λίγες οι φωνές από την ΕΛ. ΑΣ που αναμένουν εξελίξεις και για τον αρχηγό του σώματος, αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, καθώς ως αρχηγός του σώματος, δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών για την τραγωδία, ενώ παράλληλα προκάτοχοι του έχουν απομακρυνθεί για… πταίσματα.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η δολοφονία του Μιχάλη, ενδέχεται να επιφέρει και ποινικές επιπτώσεις σε αξιωματικούς, όπως έγινε με την υπόθεση της δολοφονίας της Αμαλίας Φκινάκη από τον Σορίν Ματέι.

Καθώς όπως τονίζεται θα πρέπει να γίνει γνωστό προς τους οικείους του θύματος, ποιοι ενημερώθηκαν, ποιοι σχεδίαζαν, τι έπραξαν και τι δεν έπραξαν ως όφειλαν.

Πηγή: Lawandorder.gr

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X