Τζιμπούρ: «Ο Τλεμκανί να γίνει όπως ο Κωνσταντέλιας, εγκληματίες όσοι έκαναν τα επεισόδια»

Τζιμπούρ: «Ο Τλεμκανί να γίνει όπως ο Κωνσταντέλιας, εγκληματίες όσοι έκαναν τα επεισόδια»
Photo Credits: INTIME

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ μίλησε για τον Σαμί Τλεμκανί που έφερε στην ΑΕΚ αλλά και για τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη από Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ εδώ και λίγα χρόναι έχει ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως ατζέντης, έχοντας εστιάσει σε ταλέντα από τη Γαλλία, αλλά και τη βόρεια Αφρική. Μεταξύ άλλων συνετέλεσε και στη σπουδαία μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή με τους «Τρικολόρ», Τζιμπρίλ Σιντιμπέ από τη Μονακό στην ΑΕΚ.

Εσχάτως, με προσωπικές ενέργειες του «Τρομοκράτη» η «Ένωση» ενέταξε στο δυναμικό της, τον 19χρονο Γαλλοαλγερινό γκολκίπερ, Σαμί Τλεμκανί, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ανήκε στο δυναμικό της Τσέλσι και είναι διεθνής με το Μαρόκο (χώρα καταγωγής της μητέρας του).

Ο Τζιμπούρ πιστεύει ακράδαντα στο ταλέντο του ύψους 1.95 γκολκίπερ, όπως σημειώνει στο SDNA. Παράλληλα, δεν έκρυψε την εκτίμηση του για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ χαρακτήρισε «εγκληματίες» τους χούλιγκανς που επιτέθηκαν σε οπαδούς της ΑΕΚ έξω από την «OPAP Arena».

– Ραφίκ, ποια ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισες στον Τλεμκανί;

«Ο Σαμί Τλεμκανί είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, γρήγορος και έξυπνος στο παιχνίδι του.Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως ανήκε στην Τσέλσι εδώ και τρία χρόνια. Είχε κληθεί τόσο με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, όσο και του Μαρόκο. Η Τσέλσι για να τον αποκτήσει από την Παρί FC αν και ήταν μόλις 16 ετών, ξόδεψε 1.8 εκατ. ευρώ κάτι που δείχνει πόσο τον πίστευαν.

Δυστυχώς οι εξελίξεις με στα διοικητικά της ομάδας με την αποχώρηση του Αμπράμοβιτς επηρέασε και τις ακαδημίες τις ομάδας, αφού άλλαξε ο προπονητής της Τσέλσι με αποτέλεσμα οι σχέσεις του με τους νέους προπονητές να μην είναι ίδιες».

Διαβάστε ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X