Ο Γουέιντ ανέβασε στη σκηνή τον πατέρα του και αποθέωσε τον Μάικλ Τζόρνταν

Ο Γουέιντ ανέβασε στη σκηνή τον πατέρα του και αποθέωσε τον Μάικλ Τζόρνταν
Photo Credits: INTIME

Ο Ντουέιν Γουέιντ έζησε το… δικό του αξέχαστο βράδυ, το οποίο μοιράστηκε με τον πατέρα του και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το μεγάλο του είδωλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντουέιν Γουέιντ στην ομιλία του για την εισαγωγή του στο Hall Of Fame με την Τάξη του 2023, μεταξύ άλλων στάθηκε πολύ στο μεγάλο του είδωλο. Τον Μάικλ Τζόρνταν.

«Μου έδωσε ίσα μέρη απογοήτευσης και χαράς. Ήμουν τόσο άγαρμπος τότε. Πριν και μετά το σχολείο, πριν και μετά τα παιχνίδια μου, μελετούσα τον παίκτη που αντικατέστησε τον πατέρα μου ως ο αγαπημένος μου παίκτης, τον Μάικλ Τζόρνταν. Κατέκτησε τη φαντασία μου και τροφοδότησε τις ελπίδες μου» είπε και πρόσθεσε «Αν μου δώσετε χρόνο, θα βρω εκείνη την βιντεοκασέτα που έβλεπα πριν από κάθε ματς. Ο τρόπος που έμενε στον αέρα, έμοιαζε να το κάνει για πάντα. Δημιούργησε κινήσεις και εγώ πήγαινα στην αυλή μου για να τις αντιγράψω».

Μάλιστα, στη συνέχεια της ομιλίας του χαρακτήρισε το μπάσκετ ως τον… καμβά του. «Το μπάσκετ ήταν ο κενός καμβάς μου, τον χρησιμοποιούσα για να φαντάζομαι διαφορετικά τη ζωή μου. Ήταν η διέξοδος μου, το καταφύγιό μου», συνέχισε. Μέχρι που ανέβασε στη σκηνή τον πατέρα του, τον Ντουέιν Ουέιντ τον πρεσβύτερο. «Τα καταφέραμε, είμαστε στο Hall of Fame», του είπε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X