Εξετάζει την περίπτωση του Πάλμα η Τορίνο

Εξετάζει την περίπτωση του Πάλμα η Τορίνο
Photo Credits: INTIME

Η Τορίνο ψάχνει έναν παίκτη για να ενισχυθεί στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και έχει στη λίστα της την περίπτωση του Λουίς Πάλμα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή απασχολεί τους ανθρώπους της Τορίνο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έχει ρίξει τα δίχτυα του στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στον Λουίς Πάλμα.

Ο Νταβίντε Βανιάτι φέρεται να έχει κυκλώσει το όνομα του Λουίς Πάλμα του Άρη, ο οποίος βρίσκεται και στο στόχαστρο της Άντερλεχτ.

«Ο τεχνικός διευθυντής, Νταβίντε Βανιάτι, διευρύνει τους ορίζοντές τους παρατηρώντας την ελληνική αγορά. Στην πραγματικότητα, στον Άρη υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος τον έχει κερδίσει. Πρόκειται για τον Λούις Πάλμα ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως επιθετικός.

Πέρυσι σκόραρε έντεκα γκολ σε 29 αγώνες και φέτος, ήδη έχει πετύχει δύο. Καμία διαπραγμάτευση δεν ξεκίνησε καθώς ο Βανιάτι βρίσκεται στο στάδιο συγκέντρωσης πληροφοριών για τον ποδοσφαιριστή» αναφέρει το δημοσίευμα σελίδας που ασχολείται αποκλειστικά με την Τορίνο.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X