Ο Τούχελ «απολογήθηκε» στον Κέιν για την εικόνα της Μπάγερν Μονάχου: «Θα νόμιζε ότι δεν προπονηθήκαμε για τέσσερις εβδομάδες»

Ο Τούχελ «απολογήθηκε» στον Κέιν για την εικόνα της Μπάγερν Μονάχου: «Θα νόμιζε ότι δεν προπονηθήκαμε για τέσσερις εβδομάδες»
Photo Credits: INTIME

Με τρομερή ατάκα σχολίασε ο προπονητής της Μπάγερν, την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του στον τελικό του Super Cup Γερμανίας.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν γνώρισε βαριά ήττα από την Λειψία (0-3), ξεκινώντας με το… αριστερό τις υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν, σε ένα ματς που ο Χάρι Κέιν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Βαυαρούς.

Ο Τόμας Τούχελ μάλιστα, αναφέρθηκε στον Άγγλο επιθετικό αλλά και την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας ότι είναι μια πικρή βραδιά για όλους στην Μπάγερν.

«Λυπάμαι για τον Χάρι Κέιν, μάλλον θα πιστεύει ότι δεν έχουμε προπονηθεί για τέσσερις εβδομάδες. Η σημερινή μας εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε. Είναι μια πολύ πικρή βραδιά, λυπάμαι», ανέφερε ο Γερμανός προπονητής.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X