Χαριστέας: «Ο Άρης έχει χάσει φίλαθλο, θα έπρεπε να είναι στην σύσκεψη με Πρωθυπουργό και πρόεδρο της UEFA»

Χαριστέας: «Ο Άρης έχει χάσει φίλαθλο, θα έπρεπε να είναι στην σύσκεψη με Πρωθυπουργό και πρόεδρο της UEFA»
Photo Credits: INTIME

Την αντίθεσή του για το ότι ο Άρης δεν κλήθηκε στην σύσκεψη που θα υπάρξει ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της UEFA εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αντίθεσή του για το ότι ο Άρης δεν κλήθηκε στην σύσκεψη που θα υπάρξει ανάμεσα στον Πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της UEFA και τους ιδιοκτήτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρότι έχει θρηνήσει θύμα οπαδικής βίας, εξέφρασε ο Άγγελος Χαριστέας.

Η δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στα θλιβερά επεισόδια έξω από την OPAP Arena, επεισόδια που προκλήθηκαν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της Πολιτείας. Την Τετάρτη μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου θα συναντηθούν ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και τους ιδιοκτήτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ανέφερε σχετικά: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Πρόεδρο της UEFA, Aleksander Ceferin και συμφώνησαν να συναντηθούν την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουν όσα συμβαίνουν στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά τη συνάντησή τους, στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό με τη συμμετοχή του Πρόεδρου της UEFA και αρμόδιων υπουργών στην οποία έχουν προσκληθεί οι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Στην συνάντηση αυτή δεν θα υπάρξει ο ιδιοκτήτης του Άρη, μιας ομάδας που έχει φίλαθλο από οπαδικό χτύπημα, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Άγγελο Χαριστέα, να εκφράζει την δυσαρέσκειά του που οι «κίτρινοι» δεν θα είναι στην συνάντηση αναφέροντας τα εξής: «Προσωπική μου άποψη είναι πως όταν γίνεται σύσκεψη για την καταπολέμηση της βίας, θα πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον ομάδες οι οποίες ήδη έχουν χάσει φίλαθλο-φιλάθλους και ο Άρης δυστυχώς έχει χάσει. Και παρόλα αυτά δεν έχει παρουσία. Εύχομαι να μπει έστω και τελευταία στιγμή».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X