Οι Πειρατές του Ονείρου για τον Μιχάλη!

Οι Πειρατές του Ονείρου για τον Μιχάλη!
Photo Credits: INTIME

Οι Πειρατικές Αιχμές από τους Πειρατές του Ονείρου για τον Μιχάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

✓ ΒΑΘΙΑ ΟΔΥΝΗ… “Ανάθεμα στην ώρα κατάρα στη στιγμή σκοτώσαν οι φασίστες το γελαστό παιδί…”. Ανείπωτος ο πόνος για τον αδερφό μας Μιχάλη που χάθηκε στα 29 του χρόνια από φονικό μαχαίρι ψυχοπαθών εγκληματιών φασιστών δολοφόνων, ξένων και ντόπιων. Ο Μιχάλης έφυγε πολύ άδικα. Καλό ταξίδι αγαπημένε ηρωικέ αδερφέ μας, ολόκληρη η οικογένεια της Α.Ε.Κ θα αγωνιστεί για την πλήρη δικαίωσή σου. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε στην ιερή μνήμη σου…

✓ ΠΑΝΕΝΩΣΙΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΡΓΗ για τους εγκληματίες, τα ναζιστικά αποβράσματα της κροατίας που σε συνεργασία με ομόσταυλους ντόπιους ρουφιάνους και δωσίλογους έσπειραν ύπουλα μέσα στο σκοτάδι το θάνατο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μη διστάζοντας οι άνανδροι να επιτεθούν ακόμη και σε ανυπεράσπιστες οικογένειες, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και μεμονωμένους ανθρώπους. Εκατομμύρια δημοκρατικοί άνθρωποι στην Ελλάδα, την Ευρώπη μα και στον Κόσμο ολόκληρο βράζουν από αγανάκτηση και είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στις έχιδνες να δηλητηριάζουν άλλο τις κοινωνίες.

✓”ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟ μα δεν το δίκασε κανείς”. Αυτό το σάπιο καθεστώς που έχει εμπορευματοποιήσει τα πάντα ακόμη και την ανθρώπινη ζωή για να αυγατίζουν τα γαμ..ένα υπερκέρδη μιας ελίτ, είναι ο ηθικός αυτουργός όλου αυτού του απάνθρωπου συστήματος που παράγει τέτοια αποκρουστικά φαινόμενα και τρέφει την κτηνωδία.

✓ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ τιποτένιοι γραμματείς και φαρισαίοι, απλά με μια… αναβολή (!!!) χωρίς καν ποινές (!!!) υποτίθεται ότι “τιμωρήσατε” τη φασιστο-Ζάγκρεμπ;;; Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε πως θα ξεπλύνετε αυτό το στυγερό έγκλημα εις βάρος της Α.Ε.Κ και συνολικά του λαού μας με χαδάκια στην ομάδα των μαχαιροβγαλτών. Συν τοις άλλοις επιτρέπετε σ’ αυτούς τους ελεεινούς της Ζάγκρεμπ να προκαλούν με εμετικές ανακοινώσεις. Με τις αποφάσεις και τη στάση σας φαίνεται ξεκάθαρα ότι ευνοείτε το φασισμό, αλλά σας πήραν μυρωδιά οι πάντες κουτόφραγκοι ευρω-ξεφτίλες.

✓ΠΟΤΕ! Με φασίστες δολοφόνους και θρασύδειλους κακούργους η Α.Ε.Κ ΔΕΝ πρόκειται να παίξει κανένα ματς! Το κυριότερο: δεν θα “παίξουμε μπάλα” με το αίμα του αδερφού μας Μιχάλη. Τέλος! Πάρτε το χαμπάρι κοπρίτες της ουέφα.

✓ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΗ ΖΑΓΚΡΕΜΠ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ. Μία απαίτηση υπάρχει, την οποία θέσαμε εξ’ αρχής ως Πειρατές και με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι έθεσε κι επισήμως η ΠΑΕ Α.Ε.Κ : Άμεσο Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Μ Ο – μηδενισμό της φασιστο-Ζάγκρεμπ και ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ της Α.Ε.Κ στον επόμενο γύρο του C.L. Αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Ούτε βήμα πίσω σε τούτη τη δίκαιη διεκδίκηση. Ούτε σπιθαμή υποχώρηση. Ακούς κι εσύ ΠΑΕ;;; Οτιδήποτε λιγότερο θα είναι προσβολή στη μνήμη του Μιχάλη.

✓ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΛΑ!!! Οι φονιάδες του Μιχάλη και οι συνεργοί τους θα πρέπει να σαπίσουν στα μπουντρούμια. Ο λαός της Α.Ε.Κ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση και βρίσκεται σε επιφυλακή. Και ξέρετε τι λέει ο κόσμος εκεί έξω;;; Ότι αν τολμήσουν με οποιοδήποτε πρόσχημα να ρίξουν τους εγκληματίες στα μαλακά θα βρουν απέναντί τους έναν ολόκληρο λαό. Απλά και κατανοητά!

✓ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ! Οι κροάτες φασιστοσυμμορίτες διέσχισαν ανενόχλητοι τα μισά Βαλκάνια, ενώ υποτίθεται ότι απαγορεύονταν οι μετακινήσεις, πέρασαν στο χαβαλέ και τη μισή Ελλάδα κι έφτασαν ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα της χώρας όπου επίσης ανενόχλητοι μετέτρεψαν σε σφαγείο την ειρηνική Νέα Φιλαδέλφεια. Η αστυνομία που ήταν;;; Μήπως ήταν απασχολημένη σε εξώσεις στα σπιτάκια τίποτε φουκαράδων ή σε καμιά πορεία συνταξιούχων;;; Οι πεφωτισμένοι κυβερνήτες μας που έβοσκαν;;; Μήπως ήταν σε καμιά δεξίωση για να παραλάβουν τα… “αριστεία” αντί για βαθμό “κουλούρα” που τους αξίζει;;; Οι πολίτες είναι εξοργισμένοι με την εγκληματική τους αμέλεια που αγγίζει τα όρια της συνενοχής! Είστε ΟΛΟΙ σας, έκθετοι και υπόλογοι στην κοινή γνώμη.

✓ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ του ναζισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια όμοιο με τα πογκρόμ του γερμανικού στρατού κατοχής! Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ήρθαν εξεπιτούτου για να προκαλέσουν όλεθρο στην Προσφυγομάνα και τον αντιφασίστα Λαό της Α.Ε.Κ. Δεν ήταν τίποτε τυχαίο. Είχαν στόχευση! Ξεκίνησαν από του διαόλου τη μάνα και ήρθαν μέσα στο σπίτι μας υποβοηθούμενοι από εγχώριους συνεργάτες τους.

✓ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ οδηγούσαν τους γερμανούς ναζί στις γειτονιές και στα χωριά για να κάψουν τα σπίτια μας και να σκοτώσουν τους συμπατριώτες μας, έτσι και τώρα κάτι άθλια υποκείμενα-εφιάλτες καθοδήγησαν τους απογόνους Κροάτες ναζί στη γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας για να σπείρουν παρέα το θάνατο. Ούνα φάτσα ούνα ράτσα. Ίδιοι Μπατράνηδες.

✓ ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ο λαός δεν θα σας αφήσει να σκοτώσετε τα παιδιά του, τα αδέρφια του, τις οικογένειές του, όπως έκαναν κάποτε οι ναζί πρόγονοί σας. Ο κόσμος θα αντισταθεί, θα αμυνθεί! Αν τελικά δεν υπάρχει Κράτος, θα υπάρξει λαός για να σώσει το λαό!!!

✓ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, όλοι εκείνοι που διαπνέονται από ανθρωπιστικές αρχές και δεν τρέφουν το φίδι μέσα τους, όλοι όσοι είναι δημοκράτες δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία, οφείλουν κάποτε να συντονιστούν για να μπει επιτέλους ένα φρένο σε όλο αυτόν τον κατήφορο. Όχι άλλο αίμα, όχι άλλοι Άλκηδες, άλλοι Παύλοι, άλλοι Μιχάληδες. Μπλόκο στο φασισμό, μπλόκο στη σαπίλα.

✓ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ… “Κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μας σημαδέψει, δεν θα περάσει, δεν θα περάσει ο φασισμός”!

✓ ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ψυχραιμία, σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή. Θα αντιστεκόμαστε, θα αγωνιζόμαστε, αλλά δεν θα γίνουμε ποτέ σαν αυτούς.

✓ ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΧΑΡΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!

✓ ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

* Μιχάλη δεν θα σε ξεχάσουμε ΠΟΤΕ!

* Μιχάλη η Α.Ε.Κ θα σε τιμά παντοτινά.

* Μιχάλη εμείς οι συνοπαδοί σου θα σε έχουμε στις σημαίες μας, στα πανό μας, μα πάνω απ’ όλα στην ψυχή και στην καρδιά μας!

* Μιχάλη δεν θα ησυχάσουμε αν δεν σαπίσουν στα μπουντρούμια τα άνανδρα καθάρματα που σε δολοφόνησαν.

* Μιχάλη έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο φασισμός δεν πεθαίνει από μόνος, αλλά τον τσακίζουν οι μαζικοί αγώνες του λαού.

* Μιχάλη χαιρετισμούς στα ενωσίτικα αδέρφια μας εκεί ψηλά.

* Μιχάλη χαιρετισμούς στον Άλκη και στον Παύλο Φύσσα εκεί ψηλά.

*Μιχάλη δεν θα πάψουμε ποτέ να υπερασπιζόμαστε τα φωτεινά δημοκρατικά ιδεώδη κόντρα στο σκοτάδι του ναζιφασισμού.

* Μιχάλη η Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα αλωθεί ποτέ.

* Μιχάλη η ΑΕΚΑΡΑ μας έχει ήρωες κι ένας από αυτούς είσαι πλέον και εσύ.

* Μιχάλη ήσουν άνθρωπος με ήθος, ποιότητα και αρχές, γι’ αυτό και όλη η Ελλάδα σε έκλαψε χωρίς διακρίσεις.

* Μιχάλη κανένα διαβιβαστικό ντροπής δεν μπορεί να κηλιδώσει τη μνήμη σου.

* Μιχάλη το καινούργιο Νταμπλ θα το χαρίσουμε σε σένα.

* Μιχάλη η φετινή ευρωπαϊκή μας πορεία θα είναι αφιερωμένη σε εσένα.

* Μιχάλη η Α.Ε.Κ και ο Λαός της θα είναι δίπλα στην οικογένεια σου φύλακας-άγγελος.

* Μιχάλη η μητέρα σου θα έχει όλους εμάς παιδιά της και ο αδερφός σου όλους εμάς αδέρφια του!

* Μιχάλη αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι δεν θα πάψουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για έναν ανθρώπινο κόσμο.

* Μιχάλη η θυσία σου δεν θα πάει χαμένη.

* Μιχάλη venceremos!

* Μιχάλη προσκυνούμε το αίμα σου.

* Μιχάλη ζεις – για πάντα ΑΕΚτζής!

Για την υπογραφή:

Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ

“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X