«Επίθεση» της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκική Ομοσπονδία και στον Αταμάν για τον Ουίλμπεκιν!

«Επίθεση» της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκική Ομοσπονδία και στον Αταμάν για τον Ουίλμπεκιν!
Photo Credits: INTIME

Η Φενέρμπαχτσε εξαπέλυσε επίθεση προς την Τουρκική Ομοσπονδία και τον Εργκίν Αταμάν αναφορικά με τη μη συμμετοχή του Σκότι Ουίλμπεκιν στην εθνική ομάδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη πήρε θέση και απάντησε σε έντονο τόνο σε όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες περί άρνησης του Τούρκου νατουραλιζέ να συμμετάσχει την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Φενέρμπαχτσε, ο Ουίλμπεκιν ουδέποτε αρνήθηκε να τεθεί στις υπηρεσίες της εθνικής Τουρκίας, αλλά ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού, που δεν του επιτρέπει ακόμα να προπονηθεί, κάνοντας ατομικές ασκήσεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας, ο Ουίλμπεκιν υποφέρει από τραυματισμό από τα πλέι οφ της Euroleague, λόγος μάλιστα που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα η Φενέρμπαχτσε φαίνεται να είναι έντονα δυσαρεστημένη με την στάση της Τουρκικής Ομοσπονδίας, τονίζοντας πως ο Ουίλμπεκιν δεν θα είναι στη διάθεση της εθνικής ομάδας της χώρας για τους αγώνες του καλοκαιριού.

Θέση στο θέμα είχε πάρει και ο Εργκίν Αταμάν, που είχε δηλώσει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με την περίπτωση του. Δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να έρθει να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα. Προσπαθήσαμε επίσης να ενημερώσουμε και τους παίκτες, όταν όμως κάποιος δεν σηκώνει το τηλέφωνο, τότε δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας. Σε αυτή την περίπτωση, ενημερώνεις την ομάδα και περιμένεις. Τον Ουίλμπεκιν δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν γκρίζες ζώνες, ο Ουίλμπεκιν μας απογοήτευσε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Ουίλμπεκιν υπέστη δύο τραυματισμούς στο γόνατο και έμεινε εκτός δράσης για τρεις μήνες χάνοντας εκτός των άλλων και τα playoffs της Ευρωλίγκας. Παρότι δεν ήταν στο 100%, έδειξε την αφοσίωσή του στην ομάδα παίζοντας στους τελικούς και αφότου τελείωσε η σεζόν ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αφιέρωσε όλο το καλοκαίρι για την ενδυνάμωση του τραυματισμένου γονάτου του προκειμένου να αποφύγει μελλοντικούς τραυματισμούς και να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Δεν υπήρξε ουδέποτε ζήτημα αδυναμίας να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του ή να μην απαντά στο τηλέφωνο ή αρνείται να παίξει στην εθνική ομάδα για δικούς του λόγους. Ο ίδιος εξήγησε πώς έχει η κατάσταση σε επικοινωνία με τους υπεύθυνους της εθνικής ομάδας και δεν είπε ποτέ ότι αρνείται να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα. Θυμίζουμε πως από τη στιγμή που πήρε το διαβατήριο, έχει υπηρετήσει την εθνική Τουρκίας με αφοσίωση.

Το Νοέμβριο, λιγότερο από 24 ώρες μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, έπαιξε στο κρίσιμο ματς με το Βέλγιο και μετά στη Σερβία. Ο σύλλογός μας προσπάθησε να μείνει σιωπηλός για να μην πλήξει την εθνική ομάδα και λυπούμαστε που έπρεπε να πάρουμε αυτή τη θέση πριν τα κρίσιμα παιχνίδια της».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X