Το πρώτο μήνυμα της Original 21 για την δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Κάλεσμα αύριο στις 12:30 στην Ευελπίδων, να αποχαιρετήσουμε τον Μιχάλη μας!»

Το πρώτο μήνυμα της Original 21 για την δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Κάλεσμα αύριο στις 12:30 στην Ευελπίδων, να αποχαιρετήσουμε τον Μιχάλη μας!»
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της Original 21 για τον Μιχάλη Κατσουρή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Original 21 έκανε την πρώτη της ανάρτηση για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Συγκεκριμένα με μια φωτογραφία του δολοφονημένου φίλου της Ένωσης από τους Κροάτες ακροδεξιούς χούλιγκανς και τους Έλληνες συνεργούς τους συνόδεψε η Original 21 την ανάρτησή της με την οποία καλεί όλο τον κόσμο να αποχαιρετήσει τον Μιχάλη αύριο στην Ελευσίνα.

Παρότι η κηδεία είναι στις 17:00, η Original 21 έκανε κάλεσμα για τις 12:30 στα δικαστήρια στην Ευελπίδων «για να πάμε όλοι μαζί  στον Μιχάλη μας!». Υπενθυμίζεται πως εκείνη την ώρα ξεκινούν οι απολογίες των Κροατών δολοφόνων.

Η ανάρτηση της Original 21

«Αύριο Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 17:00 στον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ελευσίνα, θα αποχαιρετίσουμε τον αδερφό μας, Μιχάλη.

Καλούμε αύριο όλο τον κόσμο της ΑΕΚ στις 12:30 να είναι στα δικαστήρια στην Ευελπίδων για να πάμε όλοι μαζί στον Μιχάλη μας!»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X