«Στους συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας ο αρχηγός των ΒΒΒ και ηγετικό στέλεχος των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης», λένε οι Κροάτες

«Στους συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας ο αρχηγός των ΒΒΒ και ηγετικό στέλεχος των οπαδών της Ραπίντ Βιέννης», λένε οι Κροάτες
Photo Credits: INTIME

Τα Μέσα της Κροατίας κάνουν αναφορά στους οπαδούς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ που έχουν συλληφθεί από την ελληνική αστυνομία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αντεπίθεση περνούν τα κροατικά Μέσα ενημέρωσης, μετά τη σύλληψη των οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ οι οποίοι προχώρησαν στη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα λοιπόν με την ιστοσελίδα «Jutarni List» ο ένας εκ των συλληφθέντων ήταν ηλεκτρολόγος μηχανικός ο οποίος εργαζόταν μεγάλη εταιρεία στο Ζάγκρεμπ και ανήκει στην λεγόμενη «τρίτη κατηγορία» των επικίνδυνων οπαδών, ενώ είναι αρχηγός των Bad Blue Boys.

Μάλιστα η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος οπαδός είχε και πρόσφατα μπλεξίματα, αφού είχε συλληφθεί πριν από αγώνα της Χάιντουκ με τη Λοκομοτίβ, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν μέσω κάμερας, μαζί με τον εκ των ηγετών της κερκίδας της Ραπίντ Βιέννης.

Στο ρεπορτάζ η κροατική ιστοσελίδα, μεταφέρει λόγια ενός συναδέλφου του 25χρονου οπαδού, με τα οποία επιβεβαιώνεται η εμπλοκή του σε επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, οι οπαδοί της Ντινάμο, σκοπεύουν να υποστηρίξουν ότι βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για να… πιούν καφέ και δέχθηκαν πρόκληση από παρόντες οπαδούς της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X