Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: 13 άτομα στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο του Μιχάλη

Δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: 13 άτομα στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. για τον φόνο του Μιχάλη
Photo Credits: INTIME

Σε 13 άτομα επικεντρώνεται η ΕΛ.ΑΣ. για τον δολοφόνο του οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία μικρή ομάδα από τους 105 συλληφθέντες φέρεται να εστιάζει η ΕΛ.ΑΣ., που προσπαθεί να εντοπίσει τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή στη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ. έχουν τεθεί 13 άτομα, ως ύποπτα για τη δολοφονική επίθεση στο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για εννέα Κροάτες, τρεις Ελληνες και έναν Αλβανό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.
Στην κατοχή του ατόμου από την Αλβανία βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς που περιλαμβάνεται στο οπλοστάσιο των χούλιγκαν.

Η αιτία θανάτου

Το ένα και μοναδικό τραύμα στο χέρι, σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την ιατροδικαστική έκθεση του ιατροδικαστή Νίκου Καλόγρηα, ήταν η αιτία θανάτου του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βαθύ τραύμα στον πήχη, που υποδεικνύει πως κατά πάσα πιθανότητα το θύμα προσπάθησε να αμυνθεί, ήταν η αιτία θανάτου, καθώς έτρωσε όλα τα αγγεία.

Το πλήγμα που κατάφεραν οι χούλιγκαν και ίσως προκλήθηκε και από μαχαίρι τύπου καραμπίτ, προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία με αποτέλεσμα ο 29χρονος να έχει καταλήξει μέσα σε δέκα λεπτά.

Πηγή: Καθημερινή

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X