Οι σημερινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στο Pamestoixima.gr

Οι σημερινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Άρη στο Pamestoixima.gr

«Money Back»* και «Τελικό Αποτέλεσμα - Ενισχυμένες Αποδόσεις»* στους τρεις αγώνες. Σούπερ Προσφορά* στο Ολυμπιακός-Γκενκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, οι ελληνικές ομάδες συνεχίζουν σήμερα με απαιτητικούς αγώνες το πρόγραμμα των προκριματικών των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δίνει τον πρώτο αγώνα της σεζόν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League υποδεχόμενος την Γκενκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00). Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης και να μεταφέρουν και σε επίσημους αγώνες τη δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. H Γκενκ τερμάτισε δεύτερη στο περσινό βελγικό πρωτάθλημα. Για τον αγώνα του Ολυμπιακού υπάρχει σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr.

Εκτός έδρας αποστολή για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κροατία για τον αγώνα με την Χάιντουκ Σπλιτ του παλιού μας γνώριμου Μάρκο Λιβάγια, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Conference League. Μετά την πρόκριση επί της Μπεϊτάρ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παίζει έναν αγώνα αυξημένης δυσκολίας και θέλει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Χάιντουκ που έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο αγώνας στο Σπλιτ ξεκινάει επίσης στις 22:00.

Στην έδρα του ο Άρης

Ο Άρης παίζει στη Θεσσαλονίκη το πρώτο του παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, η οποία έχει στον πάγκο της τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Οι Θεσσαλονικείς απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Αραράτ νικώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και οι πολλές μεταγραφές έχουν δώσει αναμφίβολα ποιότητα στην ομάδα, η οποία πρέπει να μετατραπεί και σε ομοιογένεια για να έρθει το επιθυμητό για την ελληνική ομάδα αποτέλεσμα. Ο αγώνας για τα προκριματικά του Conference League ξεκινάει στις 21:15.

Προκριματικά Europa και Conference League: «Μoney Back*» και «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις*» στους αγώνες των ελληνικών ομάδων

Για τους αγώνες Oλυμπιακός-Γκενκ , Χάιντουκ-ΠΑΟΚ και Άρη-Ντιναμό Κιέβου, το Pamestoixima.gr προσφέρει το «Money Back*» αλλά και την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα-Ενισχυμένες Αποδόσεις»**.

Μεταξύ άλλων, για τους τρεις ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων, στο Pamestoixima.gr προσφέρονται εκατοντάδες επιλογές, για την πρόκριση, τον παίκτη που θα σκοράρει, την ομάδα που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον πρώτο σκόρερ ομάδας αλλά και τη νίκη με μηδέν παθητικό.

Στο νέο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ. Με τις αποδόσεις που ήθελες, πλούσιο πρόγραμμα live streaming και άφθονες στοιχηματικές επιλογές για όλους τους αγώνες.

Το παιχνίδι σου γίνεται πιο γρήγορο, πιο απλό, πιο σύγχρονο και πιο προσωποποιημένο από ποτέ.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα – Ενισχυμένες Αποδόσεις» έως την έναρξη του αγώνα.
«21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X