Νίκη στα τρία σετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafotiou krukΔύο νίκες και τρεις ήττες είναι ο απολογισμός των Μακεδόνων Αξιού στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στο βόλεϊ. Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η ΑΕΚ του Αποστόλη Οικονόμου έχει μεγάλο προβάδισμα για την νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί αήττητη και να παραμείνει στην 2η θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Οι κιτρινόμαυρες έχουν πετύχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, τόσο εντός έδρας όσο και εκτός, ενώ έχουν χάσει μόλις έξι σετ. Μάλιστα τα δυο εξ αυτών, τα πήρε η σημερινή τους αντίπαλο.

Η στοιχηματική προσέγγιση του αγώνα είναι σαφώς υπέρ της Ένωσης, η νίκη της οποίας προσφέρεται στο 1.20. Μια απόδοση που δείχνει χαμηλή, αλλά μπορεί να πονταριστεί με κάποιο άλλο γεγονός. Από κει και πέρα μπορεί κανείς να κοιτάξει τα συνολικά σετ της αναμέτρησης.  Στο πιθανό σενάριο που η ΑΕΚ κερδίσει το ματς με 3-0, πληρώνει 1.95, ενώ αν το ματς λήξει στα τέσσερα σετ, τότε η απόδοση αγγίζει το 2.75.

Πρόταση: Συνολικά σετ αγώνα: 3 (www.stoiximan.gr 1.95)

Συνολικά σετ αγώνα: 4 (www.stoiximan.gr 2.75)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X