Και επίσημη η ακύρωση του φιλικού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Παναθηναϊκός

Και επίσημη η ακύρωση του φιλικού Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ανακοίνωσε και επίσημα την ακύρωση του φιλικού με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη, το «τριφύλλι» αντέδρασε άμεσα και ακύρωσε το φιλικό παιχνίδι που είχε προγραμματίσει με την κροατική ομάδα στις 8 Σεπτεμβρίου.

H Nτιναμό Ζάγκρεμπ με ανακοίνωσή της επισημοποίησε την ακύρωση της αναμέτρησης, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του φίλου της ΑΕΚ.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η Ντιναμό:

«Μετά τα τραγικά γεγονότα στην Αθήνα, σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, πρόθεσή τους είναι να ακυρώσουν το συμφωνημένο φιλικό παιχνίδι των δύο αυτών συλλόγων εντός του συμφωνημένου χρονικού διαστήματος, 8 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.

Η Ντιναμό καταλαβαίνει τους λόγους αυτής της απόφασης του Παναθηναϊκού, που μας διηγήθηκε χθες και σήμερα. Συνεχίζουμε να έχουμε μια ποιοτική συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες του εκλιπόντος οπαδού και κοιτάζουμε την τραγωδία που συνέβη με μεγάλη λύπη. Σε κάθε άθλημα, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, υπάρχει μηδενική ανοχή στη βία και τις ταραχές.

Πολλοί οπαδοί του μπάσκετ και φίλαθλοι που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι εκ των προτέρων θα επιστραφούν το συντομότερο δυνατό.

Με το παρόν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους δέχτηκαν την ιδέα της διοργάνωσης ενός αγώνα ενάντια σε έναν τόσο θεαματικό αντίπαλο, τους χορηγούς που αναγνώρισαν τις καλές μας προθέσεις και ιδέες και τους οπαδούς που επιθυμούσαν να έρθουν στην εκδήλωση.

Και στο μέλλον θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σεβαστών μπασκετικών διοργανώσεων για φιλάθλους και όλους τους πιστούς του αθλητισμού στο Ζάγκρεμπ μας, αλλά και στην Κροατία».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KOŠARKAŠKI KLUB DINAMO ZAGREB (@kk_dinamo)

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X