Με συμπτώματα εμφράγματος στον Ερυθρό η μάνα του αδικοχαμένου Μιχάλη

Με συμπτώματα εμφράγματος στον Ερυθρό η μάνα του αδικοχαμένου Μιχάλη
Photo Credits: INTIME

Η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού, Μιχάλη Κατσουρή νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με συμπτώματα εμφράγματος στον «Ερυθρό Σταυρό» η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την τραγική διαδικασία της αναγνώρισης του γιου της, η γυναίκα εμφάνισε συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα, όπως πόνο στον θώρακα, δυσχέρεια, τάση λιποθυμίας.

Ωστόσο εξετάσεις δεν έδειξαν έμφραγμα, αλλά σε κάθε περίπτωση η μητέρα του 29χρονου θα παραμείνει στο νοσοκομείου για προληπτικούς λόγους

Όσον αφορά στους τραυματίες, σύμφωνα με πηγές του ΕΚΑΒ, διακομίστηκσν 3 Κροάτες (20, 20 και 37ετων) και 2 Έλληνες (45 και αγνώστου ηλικίας -περιπου 20 ετών) στον Ερυθρό Σταυρό.

Στον Ερυθρό με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη 5 άτομα. Εκ των οποίων οι 2 ήταν Κροάτες και 3 Έλληνες. Ανάμεσα στους τρεις Έλληνες ήταν και ο νεκρός 29χρονος τον όποιον διακόμισε το ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό είναι εννέα τραυματίες.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X