«Έρχονταν κρατώντας καδρόνια» - Μαρτυρία-σοκ για τα επεισόδια έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)

«Έρχονταν κρατώντας καδρόνια» - Μαρτυρία-σοκ για τα επεισόδια έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μάρτυρας όσων έγιναν, καθώς βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο, μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν έξω από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες είναι ο φρικτός απολογισμός των άγριων επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι ταξίδεψαν ανενόχλητοι στη χώρα μας, μπήκαν ανενόχλητοι στο τρένο, έφτασαν ανενόχλητοι έξω από την OPAP Arena και ανενόχλητοι σκότωσαν έναν 22χρονο φίλο της ΑΕΚ.

Μάρτυρας όσων έγιναν, καθώς βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο γήπεδο, μίλησε στην ΕΡΤ και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν αργά χθες βράδυ.

«Ήμασταν σε καφετέρια εγώ με άλλους τρεις φίλους. Πίναμε καφέ και μας ενημέρωσε το παλικάρι που έχει την καφετέρια ότι έρχονται κάποιοι για να κάνουν φασαρία. “Σηκωθείτε και φύγετε. Θα κλείσουμε και εμείς γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος” μας είπε.

Πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, είδα από τη γωνία ότι ερχόντουσαν πολλά άτομα που κρατούσαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα που γυάλιζαν. Κατάλαβα ότι δεν θα προλάβαινα να φτάσω στο όχημά που γύρισα να φύγω. Το άφησα. Έσπασαν το μπροστά και το πίσω παρμπρίζ

Δεν χτυπήσαμε εμείς, αλλά άκουσα ότι έχουν χτυπηθεί άλλοι άνθρωποι. Αμαρτία από τον Θεό. Πάλι καλά πρόλαβα και έφυγαν, γιατί ήταν και ηλικιωμένοι άνθρωποι στην καφετέρια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X