Σαρλίζ Θερόν: Πώς η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Σαρλίζ Θερόν: Πώς η μητέρα της πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα της ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν σε ηλικία μόλις 15 ετών έγινε μάρτυρας της δολοφονίας του πατέρα της από την ίδια της την μητέρα η οποία βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Ο Τσαρλς Θερόν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε από τη σύζυγό του, Γκέρντα Μάριτζ, το 1991.

Η ηθοποιός, που μεγάλωσε κατά τη διάρκεια του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, ήταν 15 ετών και κοιμόταν στο κρεβάτι της όταν ο αλκοολικός πατέρας της κράτησε ένα όπλο στην πόρτα του υπνοδωματίου της και απείλησε να τραβήξει τη σκανδάλη βρισκόμενος σε ένα μεθυσμένο αμόκ.

Είχε ρίξει πυροβολισμούς σε όλο το σπίτι επιστρέφοντας από μια νύχτα ποτού με τον αδελφό του, ενημερώνοντας τη σύζυγό του για το σχέδιό του να «δολοφονήσει και τις δύο» με την καραμπίνα που κρατούσε, όπως άκουσε αργότερα το δικαστήριο.

Η Γκέρντα -προστατεύοντας την έφηβη κόρη της που μόλις είχε επιστρέψει από το οικοτροφείο- έσπευσε να οπλιστεί το δικό της πιστόλι.

Πυροβόλησε, σκοτώνοντας τον σύζυγό της, με τον οποίο είχε μια ταραχώδη σχέση για χρόνια. Ο αδελφός του τραυματίστηκε από δεύτερο πυροβολισμό.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X