Αρκάδη: «Χαρούμενοι που επιστρέφει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, ιστορικής σημασίας ο αυριανός αγώνας»

Αρκάδη: «Χαρούμενοι που επιστρέφει η ΑΕΚ στην Ευρώπη, ιστορικής σημασίας ο αυριανός αγώνας»
Photo Credits: INTIME

Η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και τον πρώτο ευρωπαικό αγώνα στο νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για την επιστροφή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τον πρώτο αγώνα στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» μίλησε η Αγγελική Αρκάδη!

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αύριο διεξάγεται ο πρώτος αγώνας για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Σήμερα ήρθαμε εδώ για την κλήρωση των πλέι οφ της διοργάνωσης και του Europa League. Είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ φέτος να μαζέψει βαθμούς και βελτιώσει τον συντελεστή της στη βαθμολογία της UEFA, αλλά να βοηθήσει και το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει θέσεις», ανέφερε αρχικά.

Για την αισιοδοξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις επαφές με την UEFA: «Το νιώθουμε αυτό εδώ και καιρό. Είμαστε σε επαφή με την UEFA από τον περασμένο Ιανουάριο και για τον τελικό του Conference League, για μια σειρά από θέματα. Την περασμένη σεζόν έγιναν επισκέψεις στο γήπεδο και φέτος θα ξεκινήσουν οι επισκέψεις της  UEFA για τον τελικό. Είναι μεγάλη χαρά και ευθύνη για την ΑΕΚ που θα φιλοξενήσει έναν ευρωπαϊκό τελικό, είναι πολύ σημαντικό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη χώρα».

Για την επιστροφή ΑΕΚ στην κορυφή, αλλά και στην Ευρώπη: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η ΑΕΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και στο γήπεδό της. Αύριο είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας στο νέο γήπεδο και έχει ιστορική σημασία. Το γήπεδο της ΑΕΚ είναι τελευταίας τεχνολογίας, όπως οφείλει να έχει κάθε ομάδα. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και όλα θα πάνε καλά».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X