Καναδάς: Εκτός Παγκοσμίου Τζόζεφ, Μπρίσετ, αμφίβολος ο Μάρεϊ

Καναδάς: Εκτός Παγκοσμίου Τζόζεφ, Μπρίσετ, αμφίβολος ο Μάρεϊ
Photo Credits: INTIME

Ο Καναδάς μετρά σημαντικές απώλειες στο δρόμο για το Παγκόσμιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβλήματα προέκυψαν στον Καναδά εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με το πανίσχυρο ρόστερ που είχε ανακοινώσει ως προεπιλογή να αποδυναμώνεται.

Ο Κόρι Τζόζεφ επέλεξε να απέχει για να προετοιμάσει τη σεζόν του με τους Γουόριορς, ενώ λόγω τραυματισμού τέθηκε νοκ άουτ ο Οσέι Μπρίσετ των Σέλτικς. Ο Κέβιν Πάνγκος της Αρμάνι Μιλάνο αποφάσισε να αποχωρήσει για να επικεντρωθεί στη νέα χρονιά μετά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν φέτος, ενώ και ο Κάσιους Ρόμπερτσον της Βαλένθια εγκατέλειψε την προετοιμασία.

Παράλληλα, ο Τζαμάλ Μάρεϊ δεν πρόκειται να μπει στις προπονήσεις νωρίτερα από τις 17 Αυγούστου και ενώ το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 25 του μήνα. Ο πρωταθλητής με τους Νάγκετς γκαρντ θα εξεταστεί από την ομάδα του αλλά και το ιατρικό τιμ του Καναδά, με τη συμμετοχή του στην τελική φάση να παραμένει στον αέρα.

Στα πρώτα φιλικά, ξεκινώντας από αυτό της Τετάρτης με τη Γερμανία στο Βερολίνο, διαθέσιμοι θα είναι 13 παίκτες: Σάι Γκίλτζους-Αλεξάντερ, Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ, Αρ Τζέι Μπάρετ, Λου Ντορτ, Ντίλον Μπρουκς, Κέλι Ολίνικ, Ντουάιτ Πάουελ, Τρέι Μπεκ-Χέινς, Κάιλ Αλεξάντερ, Μέλβιν Ετζίμ, Ζακ Ίντι, Φιλ Σκραμπ και Τόμας Σκραμπ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X