Γκέλα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ - Έμεινε στο 0-0 εντός με την Γκόριτσα (VIDEO)

Γκέλα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ - Έμεινε στο 0-0 εντός με την Γκόριτσα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παίζοντας με αλλαγές η Ντιναμό Ζάγκρεμπ γκέλαρε εντός (0-0) με την Γκόριτσα τρεις μέρες πριν το ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εντός έδρας γκέλα για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που παίζοντας με αλλαγές έμεινε στο 0-0 με την Γκόριτσα τρεις μέρες πριν το πρώτο ματς με την ΑΕΚ.

Η Ντιναμό ήταν κακή στο α’ μέρος χωρίς ταχύτητα και ρυθμό, με την Γκόριτσα να την απειλεί δις σοβαρά. Στο 23′ ο Λιβάκοβιτς ήταν στο σημείο που έπρεπε στην κεφαλιά του Ντόκιτ, ενώ στο 27′ αρχικά ο Λιβάκοβιτς είπε «όχι» στο σουτ του Ντόκιτ, ενώ στην επαναφορά η προσπάθεια του Μίτροβιτς βρήκε το δοκάρι με το 0-0 να παραμένει.

Η εικόνα της αντιπάλου της ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά στο β’ με τον Μπατούρινα να απειλεί στο 57′. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Πέτκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάνιτς για να ακολουθήσει στο 67′ το σουτ του Σπίκιτς που δεν βρήκε στόχο. Μετά το 70′ το ματς άνοιξε με την Γκόριτσα να αγγίζει το γκολ στο 71′ με τον Μίτροβιτς και την Ντιναμό να απαντά στο 73′ με τον Πέτκοβιτς.

Στο 85΄ η Ντιναμό απείλησε με τον Ιβάνουσεκ που είχε μπει στο ματς στο 58′ αντί του Τακούρο, όπως και στο 90+3′ με τον Μπατούρινα.

Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος με τη Ντιναμό μετά από 3 αγωνιστικές του κροατικού πρωταθλήματος να έχει μόλις μία νίκη και έναν βαθμό σε δύο εντός.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Μοχαράμι (77′ Ριστόβσκι), Μπερνέρ (58′ Μιχαϊλιτσένκο), Πέριτς, Λιούμπισιτς, Σούσιτς (Γ. Σούταλο), Μίσιτς, Μπατούρινα, Τακούρο (58′ Ιβάνουσεκ), Σπίκιτς (77′ Έμρελι), Πέτκοβιτς.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X