Σοκ στην Πολωνία: Νεκρός οπαδός σε επεισόδια, έχασε το πόδι του άλλος ένας! (VIDE0)

Σοκ στην Πολωνία: Νεκρός οπαδός σε επεισόδια, έχασε το πόδι του άλλος ένας! (VIDE0)
Photo Credits: INTIME

Άγριες συμπλοκές οπαδών πριν από ματς στο Ταρνόβ, όπου δύο τοπικές ομάδες κοντράρονταν και από τις συγκρούσεις υπήρξε ένα νεκρός και πολλοί τραυματίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια σοκαριστική είδηση έρχεται από την Πολωνία! Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, υπήρξαν άγριες συμπλοκές οπαδών στο Ταρνόβ, όπου έπαιζαν οι δύο τοπικές ομάδες (Unia και Tarnovia).

Αποτέλεσμα των άγριων συγκρούσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν να πέσει νεκρός ένας 40χρονος οπαδός, ο οποίος μαχαιρώθηκε και άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Μαλοπόσκα, έως και 100 άτομα συμμετείχαν στις ταραχές, ενώ οι πρώτοι που επιτέθηκαν ήταν οι χούλιγκαν της Tarnovia. Μαζί τους, μεταξύ άλλων, είχαν φωτοβολίδες, κροτίδες, ρόπαλα του μπέιζμπολ και αιχμηρά αντικείμενα.

Παράλληλα, ένας ακόμη οπαδός τραυματίστηκε σοβαρά από τα επεισόδια με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι του! Η αστυνομία πλέον προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση και να διαπιστώσει αν το ραντεβού ήταν οργανωμένο, όπως και να συλλάβει τους χούλιγκαν που συμμετείχαν σε αυτό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X