Δάκρυσε ο Γκάλης: Στην οροφή του ΟΑΚΑ η φανέλα του μύθου! (VIDEO)

Δάκρυσε ο Γκάλης: Στην οροφή του ΟΑΚΑ η φανέλα του μύθου! (VIDEO)

H απόλυτη αποθέωση για τον ένα και μοναδικό Νίκο Γκάλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα τον ευχαρίστησε, η ΕΟΚ αποκατέστησε την τάξη, η φανέλα του Νίκου Γκάλη αποσύρθηκε μέσα σε αποθέωση και με τον μύθο Νικ να ξεσπά σε κλάματα από συγκίνηση, ενώ το κοινό τραγουδούσε το όνομα του κορυφαίου Έλληνα αθλητή όλων των εποχών.

H απόλυτη αποθέωση για τον ένα και μοναδικό Νίκο Γκάλη! Το ΟΑΚΑ στο… πόδι στη μεγάλη μέρα τιμής του Έλληνα «θρύλου», με τη φανέλα του με το νούμερο «4» να ανεβαίνει στον ουρανό του γηπέδου και να γνωρίζει δακρυσμένος και συγκινημένος την αποθέωση από 10.000 και πλέον φίλους του μπάσκετ.


Ο άνθρωπος που άλλαξε τον ρου της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού, τιμήθηκε από την ΕΟΚ για την προσφορά του και στην Εθνική ομάδα με κολοφώνα της καριέρας του την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ του 1987.


Ο Νικ μπήκε στο γήπεδο μέσα σε αποθέωση από το κοινό, χαιρέτησε τον κόσμο και έναν-έναν όλους τους παίκτες της Ελλάδας και της Σλοβενίας μερικά λεπτά πριν το τζάμπολ του σπουδαίου -από κάθε άποψη- φιλικού αγώνα.




AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X