Τελειώνει η μεταγραφή Πόνσε στην ΑΕΚ - Πάει για αύριο η άφιξη του στην Ελλάδα!

Τελειώνει η μεταγραφή Πόνσε στην ΑΕΚ - Πάει για αύριο η άφιξη του στην Ελλάδα!
Photo Credits: INTIME

Πιθανότατα αύριο στην Ελλάδα ο Εζέκιελ Πόνσε για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τελειώνει άμεσα την μεταγραφή του Έκι Πόνσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα διαδικαστικά απομένουν για να ολοκληρωθούν τα πάντα και να ντυθεί ο Αργεντινός ξανά στα κιτρινόμαυρα, με μόνιμο deal αυτή τη φορά και ο Ματίας Αλμέιδα να βάλει ακόμα ένα υπέρ-όπλο στην ήδη τρομακτική φαρέτρα του για την επίθεση.

Στο στρατόπεδο της Ένωσης βρίσκονται εν μέσω διαδικασιών τόσο με την Έλτσε όσο και τον σέρντερ φορ από την Αργεντινή. Μπορεί να απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ωστόσο τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες καθώς όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μάλιστα η πιθανότερη ημερομηνία έλευσής του στην ΑΕΚ είναι η αυριανή, Σάββατο 5 Αυγούστου καθώς πιστεύεται πως όλα θα έχουν τελειώσει άμεσα με την μεταγραφή του.


Σε καλή κατάσταση και έτοιμος έρχεται ο Πόνσε στην ΑΕΚ

Ο Αργεντινός επιθετικός έρχεται απόλυτα έτοιμος από την Έλτσε καθώς είχε πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία της ισπανικής ομάδας σε φουλ ρυθμούς αγωνιζόμενος σε όλα τα φιλικά της. Με Ρόδεραμ, Καρταχένα και Τενερίφη είχε αγωνιστεί από ένα ημίχρονο, ενώ στο τελευταίο πριν δύο ημέρες με την Αλκορκόν είχε παίξει για περίπου 32 λεπτά στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Ο 26χρονος Αργεντινός από τη στιγμή που ανακοινωθεί από την ΑΕΚ αναμένεται να υπολογίζεται κατευθείαν από τον Ματίας Αλμέιδα, μπαίνοντας στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας όντας έτοιμος να βοηθήσει. Όσο για την ευρωπαϊκή λίστα, η Ένωση έχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα για να κάνει αλλαγές και θα είναι απόφαση Αλμέιδα αν θα είναι μέσα ο Πόνσε καθώς όπως όλα δείχνουν θα μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, αν το θέλει πάντα.


Τόσα δίνει ο Μελισσανίδης σε Έλτσε και Πόνσε

Λίγες ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης ρίχνει «βόμβα» και με τον Πόνσε.

Ο Μελισσανίδης είναι έτοιμος να κάνει ακόμη μία οικονομική υπέρβαση για να φέρει τον Πόνσε στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena». Η ΑΕΚ θα πληρώσει περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ στην Έλτσε για να αποκτήσει τον Αργεντινό σέντερ φορ, ενώ προσφέρει και ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Όπως προκύπτει, το συμβόλαιο του Πόνσε θα είναι πολυετές και επί της ουσίας θα είναι στο ύψος των πιο μεγάλων συμβολαίων στην ΑΕΚ, αφού και στην Ελτσε έπαιρνε 1.300.000 ευρώ.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X