Νταμπλ και «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» έχουν... τρελάνει τον Μελισσανίδη - Deal 20 και πλέον εκατ. για Πινέδα-Πόνσε

Νταμπλ και «Αγιά Σοφιά-Opap Arena» έχουν... τρελάνει τον Μελισσανίδη - Deal 20 και πλέον εκατ. για Πινέδα-Πόνσε

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει... τρελαθεί με το νταμπλ και το νέο γήπεδο και μοιράζει τα εκατομμύρια στα deals με Πόνσε-Πινέδα για πλάκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ξοδεύουν, «ξηλώνονται» στις μεταγραφές με deals που αγγίζουν τρελά ποσά για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα χωρίς, μάλιστα, η ομάδα να έχει τα εγγυημένα έσοδα του Champions League, καθώς θα πρέπει να περάσει τη δύσκολη δοκιμασία των προκριματικών με πρώτο, το υψηλό είναι αλήθεια, εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Και πάμε να μπούμε στο… ψητό για να καταλάβετε τι έχει κάνει το φετινό καλοκαίρι η ΑΕΚ και έχει ρίξει τους αντίπαλούς της σε… κατάθλιψη. Θα έχει πάρει δύο παίκτες με τις συμφωνίες να αγγίζουν τα 20 εκατ. ευρώ. Ναι, για δύο παίκτες η ΑΕΚ θα ρίξει 20 εκατ. ευρώ. Και επειδή μπορεί κάποιοι να αρχίσουν να γράφουν στα social media εκφράσεις τύπου: «Κάτσε ρε φίλε , πώς προκύπτει αυτό;», θα αναλύσουμε παρακάτω τι εννοούμε με νούμερα, όχι λόγια του αέρα.

Ήταν 1η Ιουλίου, όταν η ΑΕΚ ανακοίνωνε την απόκτηση του Πινέδα από τη Θέλτα και έπρεπε να κάνει μεγάλες υπερβάσεις. Ο Μελισσανίδης πείστηκε από τον Ματίας Αλμέιδα πως ο leader του νταμπλ πρέπει να μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια. Έτσι ο «τίγρης» έκανε πράξη τη διαταγή του Pelado και έδωσε 6,5 μύρια στη Θέλτα για να πάρει τον Μεξικανό άσο.

Πάμε στο συμβόλαιο του Maguito… Ο Πινέδα υπέγραψε έως το 2027 με την Ένωση. Συμβόλαιο, δηλαδή, για 4 χρόνια με αποδοχές άνω των 4 εκατ. ευρώ συνολικά, μπορεί και 4,5. Άρα μιλάμε για ένα deal σχεδόν 11 εκατ. ευρώ μόνο για τον Πινέδα.

Και το βράδυ της Πέμπτης σκάει η «βόμβα» με τον Πόνσε. Και τα ποσά εκτοξεύονται… Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό που θα χρειαστεί να βγάλει από τα ταμεία της είναι πάνω από 4 εκατ. ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με απολαβές αντίστοιχες με εκείνες που είχε να λαμβάνει στην Έλτσε. Ήτοι 1,3 εκατ. ετησίως, μπαίνοντας και εκείνος στο κλαμπ με τους πλέον καλά αμειβόμενους παίκτες στο κιτρινόμαυρο ρόστερ.

Με απλά λόγια και στη λογική των τετραετές συμβόλαιο που συνηθίζει, πλέον, η ΑΕΚ και υπέγραψε ο παίκτης, η συμφωνία με Πόνσε θα ξεπεράσει τα 9 εκατ. ευρώ.

Τι θα γράψει, λοιπόν, το κοντέρ για δείτε… 11 μύρια για Πινέδα συν 9 και κάτι για Πόνσε, σύνολο 20 και πλέον εκατ. ευρώ. Τέτοιες μεταγραφές εν έτει 2023 γίνονται στην Ελλάδα από την ΑΕΚ του Μελισσανίδη χωρίς την «καβάντζα» της απευθείας ρόκρισης της ομάδας στους ομίλους του Champions League… Γιατί κάποτε κοκορευόταν ο Ολυμπιακός πως κάνει δαπανηρές μεταγραφές, αλλά ήξερε εκ των προτέρων πως «βρέξει,χιονίσει» θα είναι στους ομίλους του Τσου Λου και θα έχει καμιά 25άρια εκατ. σίγουρα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X